Смотреть эротическое видео
- Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Много хора имат подобни питания, така и не се намери човек, който да препоръча качествен сервиз, различен от ТМ Ауто. При всички положения е добре сервизът да е сериозен, т.е. механиците му да са виждали повечко модели, а не да се учат точно на твоята кола. За нещата, които ти предстоят, мога да те насоча към сервиз "Дунев" на колелото на 4-ти километър. Обслужват всякакви коли, имат прилична диагностична техника, продават и консумативи (филтри, масла, ремъци), цените са нормални. Не е проблем да си донесеш частите от друго място, което ти препоръчвам, особено за масления филтър, вземи си го от Тойота!
- racing_fan
Поддържам колегата racing_fan. Наистина има разлика. На колелото (то е по-скоро след басейна де) е голяма навалица и малко претупват нещата, до картинг пистата е даста по спокойно и съм много доволен от обслужването. Друг качествен сервиз има на 4 км - голямото колело, но се влиза от локалното в посока центъра, веднага надясно и после пак надясно. Минава се през някакъв институт и е трудно за намиране, но ако те интересува ще дам телефон.
сега Avensis T27 2012 1.6
преди Avensis комби 1998, 2.0 TD
преди Avensis комби 1998, 2.0 TD
-
- Обратна връзка:
az dori ne sam v BG no do sega hubav komentar za TM Auto ne sam chul.
Za smiana na masla, filtri, remaci i prochie ne vijdam smisal da se hodi pri dilar, koito obiknovenno e i mnogo po skup.
Ne e koi znae kakva nauka da se smeniat tia elementi. Osven tova masloto i filtrite niama nujda da sa ot toyota. Filter moje no ako ima bosch, purolator, k&n i t.n. na shodna cena az bih vzel edin ot tiah.
Ako e nova kolata ili na malko kilometri bih ia karal samo sas sintetichno maslo.
Remacite, sushto niama nujda ot toyota spored, prosto gledai da ne vzemash nai eftinoto. Osven angrenajnia remak - nego zadaljitelno ot toyota, originalen.
Za smiana na masla, filtri, remaci i prochie ne vijdam smisal da se hodi pri dilar, koito obiknovenno e i mnogo po skup.
Ne e koi znae kakva nauka da se smeniat tia elementi. Osven tova masloto i filtrite niama nujda da sa ot toyota. Filter moje no ako ima bosch, purolator, k&n i t.n. na shodna cena az bih vzel edin ot tiah.
Ako e nova kolata ili na malko kilometri bih ia karal samo sas sintetichno maslo.
Remacite, sushto niama nujda ot toyota spored, prosto gledai da ne vzemash nai eftinoto. Osven angrenajnia remak - nego zadaljitelno ot toyota, originalen.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)