Toyota разработва автомобил, който стимулира работата на моз
Toyota разработва автомобил, който стимулира работата на моз
Корпорацията Toyota работи над създаването на особени „умни” модели. Toyota ще сътрудничи с проф. Руита Кавашима, автор на игрите Brain Age за компанията Nintendo, който ще помогне на Toyota да създаде автомобил, способен да „прави мониторинг на емоционалната и умствена активност на шофьорите, да поддържа възрастните водачи, за да направи шофирането им безопасно”.
http://autoplanet1.com/index.php?cat=1&pcat=5&id=1106
Re: Toyota разработва автомобил, който стимулира работата на
и-кю тест и на задкормилното устройство ,включено към чекинга???Arita написа:Корпорацията Toyota работи над създаването на особени „умни” модели. Toyota ще сътрудничи с проф. Руита Кавашима, автор на игрите Brain Age за компанията Nintendo, който ще помогне на Toyota да създаде автомобил, способен да „прави мониторинг на емоционалната и умствена активност на шофьорите, да поддържа възрастните водачи, за да направи шофирането им безопасно”.
еее сега какво-дамите да не карат??
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
ХЕ ХЕ днес гледах две блондинки как маневрираха по средата на натоварено ШИРОКО кръстовище във Варна (площада пред БМФ)..rudolf написа: еее сега какво-дамите да не карат??
Ами спряха движението за 3-4 минути като правиха безумни маневри напред-назад и всяка се сърдеше на другата biggrin.gif
Всички останали шофьори проявиха благоразумие и им оставиха голяма дистанция без никой да влиза в кръстовището

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
шшш алоууууrudolf написа:еее сега какво-дамите да не карат??

добре че съм брюнетка biggrin.gifslowtraveler написа:ХЕ ХЕ днес гледах две блондинки как маневрираха по средата на натоварено ШИРОКО кръстовище във Варна (площада пред БМФ)..
споко бе десс,,,все ще се намери някой комшия да ти мине теста сутрин:)desSs написа:шшш алоууууrudolf написа:еее сега какво-дамите да не карат??![]()
добре че съм брюнетка biggrin.gifslowtraveler написа:ХЕ ХЕ днес гледах две блондинки как маневрираха по средата на натоварено ШИРОКО кръстовище във Варна (площада пред БМФ)..
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gifrudolf написа:споко бе десс,,,все ще се намери някой комшия да ти мине теста сутрин:)desSs написа:шшш алоууууrudolf написа:еее сега какво-дамите да не карат??![]()
нямаш прошка
Avensis D-4D, 2005, 116hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
Yaris T Sport, 2003, 106hp, TOYOTA
- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Въпрос:desSs написа:добре че съм брюнетка biggrin.gif
Нали знаеш защо вицовете за блондинки са толкова къси ?
Отговор :
За да могат брюнетките да ги запомнят ......

,,от тойота поясняват че в дамския сегмент автомобили теста няма да бъде с логическа насоченост,както и ще има повече от един възможен отговор,както и опция за няколко опита,,,
с което целят ограничаването на щетите при инциденти по пътищата каквито биха предизвикали един хилукс или соарер в ръцете на една дама biggrin.gif
с което целят ограничаването на щетите при инциденти по пътищата каквито биха предизвикали един хилукс или соарер в ръцете на една дама biggrin.gif
по един час ми се налага да седя на общински паркинг всяка седмица 2-3 пъти,,,,
на 3 пъти по веднъж жена допира брони,,огледала или врата при паркиране,,
,,около 3пъти повече време от нормалното в оглеждане и видима активна мозъчна дейност--къде точно да паркира,,,
последните два пъти ставам свидетел как при наредени коли--дами паркират успоредно като обхващат 3 парко места...
а онзи ден бях изумен когато една дама паркира пред 3 спрели автомобила така че пазача на паркинга я гони за да и каже че ги е блокирала и тя смутено осъзна този факт
иначе съвсем не твърдя че няма жени който се справят добре,но процента е твърде жалък
грижа за доброто настроение..
на 3 пъти по веднъж жена допира брони,,огледала или врата при паркиране,,
,,около 3пъти повече време от нормалното в оглеждане и видима активна мозъчна дейност--къде точно да паркира,,,
последните два пъти ставам свидетел как при наредени коли--дами паркират успоредно като обхващат 3 парко места...
а онзи ден бях изумен когато една дама паркира пред 3 спрели автомобила така че пазача на паркинга я гони за да и каже че ги е блокирала и тя смутено осъзна този факт
иначе съвсем не твърдя че няма жени който се справят добре,но процента е твърде жалък

грижа за доброто настроение..
аз ше спра да му говоря най-накраяivobox написа: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
нямаш прошка

- Bass_Man
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 1 път
Не ве причакай го пред блока с една бухалка да го питаш има ли огънче или колко ви е часа ако обичатеdesSs написа:аз ше спра да му говоря най-накраяivobox написа: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
нямаш прошка

- alex_varna
- Благодарил/а: 1 път
...мрасотий на лични biggrin.gifdesSs написа:аз ше спра да му говоря най-накраяivobox написа: biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
нямаш прошка