Скоростна кутия за АЕ92..
- Corolla_E9
Re: Скоростна кутия за АЕ92..
не,,,,за различни семейства блокове са..според мен си де:)Corolla_E9 написа:Скоростните кутий на АЕ92 моделите 1.6 4а-ге и 1.3 2е-е съвместими ли са?
-
- Обратна връзка:
stavat ama kambanite im triabva da se razmeniat i zadnia tampon moje da e na malko razlichno miasto ta moje da triabvat novi dupki ama inache transmia ot 4age (C52) se slaga na 4efte/5e/3e/2e motori, poneje sa po-zdravi
ps. vsushtnost za kambanite ne sam siguren. moje i dane triabvat da se smeniat.
Последно промяна от ugabuga на 19 Дек 2007 16:13, променено общо 1 път.
4efte powered tercel (201 whp @ 14psi)
Re: Скоростна кутия за АЕ92..
греда значи---пардонrudolf написа:не,,,,за различни семейства блокове са..според мен си де:)Corolla_E9 написа:Скоростните кутий на АЕ92 моделите 1.6 4а-ге и 1.3 2е-е съвместими ли са?
- Corolla_E9
а вътрешностите на 2е кутия ще издуржат ли на 4а-ге мотор?ugabuga написа:stavat ama kambanite im triabva da se razmeniat i zadnia tampon moje da e na malko razlichno miasto ta moje da triabvat novi dupki ama inache transmia ot 4age (C52) se slaga na 4efte/5e/3e/2e motori, poneje sa po-zdravi
а защо се вкарваш в приключения ,а не смениш колата?? няма да излезе по скъпо,но ще спестиш главоболия..Corolla_E9 написа:а вътрешностите на 2е кутия ще издуржат ли на 4а-ге мотор?ugabuga написа:stavat ama kambanite im triabva da se razmeniat i zadnia tampon moje da e na malko razlichno miasto ta moje da triabvat novi dupki ama inache transmia ot 4age (C52) se slaga na 4efte/5e/3e/2e motori, poneje sa po-zdravi
- Corolla_E9
- Corolla_E9
mi kolkoto si re6i mom4etorudolf написа:така го каза сякаш вярваш в прераждания и вечен животCorolla_E9 написа:никде не съм драснал, че ще го правя... питам за информация нейде в бъдещето може да направим някакъв swap ама ще търся 4a-gze или 20 клапанова версия ;)...колко време мислиш още да караш тази кола??

A sam smaqn kak bate "ugabuga" i duri se 4udq kak do sega ne go e navil za turbo konversiq

- Corolla_E9