И още един - аналогична ситуация с предни биелетки - в ТМ - 90 кинта броя и 2 седм. доставка - по магазините 30-40 ама кви са??? един Господ ги знае. Очаквам съвети

Мнение от the_rider » 09 Юни 2005 14:05
the_rider
b_d
jamie
Мнение от the_rider » 09 Юни 2005 15:53
the_rider
Мнение от punkara » 09 Юни 2005 17:56
e kakvo e tolkova trudno? da izmeryat resistance-a na 4 kabela s multicet, i da vidyat dali ima otkloneniya ot normite?!the_rider написа:Интересното е, че и моите оригиналните кабели нямат никакво напукване или стареене, обаче диагностика така е писал и приемчика ми каза че много трудно са го хванали, но....това било /дано/. Приятно ме изненада, че за диагностика на ДВГ ми взеха само 24лв. с ДДС, което едва ли е повече от всеки друг сервиз.
А за карината са някви по-специални, вървят заедно с лулите и за това сигурно са малко по-скъпи - ком 60-70 ми казаха от същото място. Иначе сейва важи така ли?
punkara
the_rider
Мнение от japple » 10 Юни 2005 09:23
japple
Мнение от the_rider » 10 Юни 2005 09:28
Аз с тока се познавам бегло, тъй че приемам забележкатаjapple написа:az ne razbiram mnogo ot tehnologiite, no da vi napravia edna zabelejka (pone taka mislia az che e takava) kazva se Multitest(er) i toi meri Voltaj na prav i promenliv tok, Amperaj i Resistance, demek saprotivlenie (grackata bukva Omega) Po dobrite meriat chestota, i kapacitet... :] veche normite na dopustim tok do sveshtite ne gi znam, ALTEZZ-ov da vi gi izvadi ot kataloga.
Pozdravi i uspeh.
the_rider
otvorkoto
Мнение от the_rider » 13 Юни 2005 09:09
the_rider
Мнение от Xeku » 13 Юни 2005 17:48
Xeku
Мнение от hiero » 13 Юни 2005 18:49
Kabeli Bosch nikoga... Wzeh edin put takiwa i prez 3 meseca nqkoj zaminawashe ...Xeku написа:Ако още не си поръчал в ТМ Ауто, попитай в някой магазин на Тех-Ко, за кабели на Champion. Имат богат каталог, цените им са много разнообразни, така, че не мога да те насоча много конкретно. За супрата комплекта беше 164 лева (7 кабела, всичките без този за бубината са около и над 1 метър дълги) Обикновените комплекти от 5 кабела бяха между 30 и 80 лева, доста по-добре е от 55 само за един кабел! В BOSCH продават единични кабели за по 8-10 лева, също си струва!
hiero
Мнение от the_rider » 14 Юни 2005 08:46
Бош имат в каталога си само комплекти, но не ги внасят. За шампион незнам...я кажи някой магазин на тех-ко.Xeku написа:Ако още не си поръчал в ТМ Ауто, попитай в някой магазин на Тех-Ко, за кабели на Champion. Имат богат каталог, цените им са много разнообразни, така, че не мога да те насоча много конкретно. За супрата комплекта беше 164 лева (7 кабела, всичките без този за бубината са около и над 1 метър дълги) Обикновените комплекти от 5 кабела бяха между 30 и 80 лева, доста по-добре е от 55 само за един кабел! В BOSCH продават единични кабели за по 8-10 лева, също си струва!
the_rider
jamie
Мнение от Xeku » 14 Юни 2005 19:54
Магазини на Тех-ко:За шампион незнам...я кажи някой магазин на тех-ко.
Xeku
Обратно към “Общи технически въпроси”
Потребители разглеждащи този форум: Amazon [Bot] и 4 госта