Мирооооо (Ghostridera) - къде си?:))

El Camino

Мирооооо (Ghostridera) - къде си?:))

Мнение от El Camino » 15 Дек 2007 18:49

Тряа ми инфо от много първа ръка - колко може да върви една Корола на акумулатор и без алтернатор без фарове ел.консуматори?

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Re: Мирооооо (Ghostridera) - къде си?:))

Мнение от rudolf » 15 Дек 2007 19:08

El Camino написа:Тряа ми инфо от много първа ръка - колко може да върви една Корола на акумулатор и без алтернатор без фарове ел.консуматори?
аз незнам,,но според мен повече от 100-120 километра,,аз съм карал 80 и можеше и повече,,,,ма зависи от акумулатора,,,с един резерва в багажника-стига до къдет си искаш мисля.

( внимавай,,защото колата върви-но под определен минимум уредите започнаха да не отчитат верно,не зареждаше от охлабен ремък- ,и течеше вода,,,водата не стигаше до парното и духаше студено,,,а уредите на бензин и антифриз падаха заради тока...кат купих колата(пасат) и си я докарвах,,,,на магия не я прегрях защото никой нищо не ми беше казал..усетих се когат радиото и на най слабо заграчи,,а колата си вървеше без грижи)

b_d

Мнение от b_d » 15 Дек 2007 19:31

Основния консуматор е бензиновата помпа и бобината. Имаш от 1 до 3 часа обикновено преди да умре. Много преди да умре обаче ще спре да пали, ако бъде загасена.

mitoko
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от mitoko » 16 Дек 2007 16:12

зависи колко ти е добър акумолатора ... ама ли електролит , марка , модел , ампер часа ...
ако мамериш от дизел... по ше издържи... :thumbsup:

Публикувай отговор