Imam Corolla 1994 XL s 1.3 benzin. Na zadnata sedalka niamam kolani. neznam dali prosto modela niama ili sa mahnati, no niama. Imam malko dete i mi triabva pone na ednata strana za da moga da varja detskata sedalka. Kade moga da otida da mi slojat takova kolani i vaobste kakvo moga da napravia po vaprosa. prosto triabva da moga da zakrepia stolcheto.
mersi
Kolani
Ако е само за столчето - можеш всякакъв инерционен колан да сложиш (за задна седалка). Не вярвам да не си имал оригинално - огледай задните колонки и задната кора за отвори съответно за отвори с диаметър 10-12 мм за конзолите за колани или за самите колани. Често дизайна на колана е сякаш колана "излиза" от задната кора - тогава може да имаш колани но по някаква причина да стоят прибрани под кората - "преработка" на предишен собственик например.
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: Kolani
Otidi v edna morga i svali kolani ot nqkoq kola probvaj gi i gi vzimaj!
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!