Вежди и Фарове

Аватар
Toyota_DX

Вежди и Фарове

Мнение от Toyota_DX » 30 Ное 2007 21:23

Здрвейте колеги искам да Ви попитам как мога (по-Български) да си направя вежди за фаровете че от 2 месеца си търсия и не мога да си намеря . И друго което искам да Ви попитам ще се отрази ли на видимостта като съм с вежди и ако се отрази , какви крушки хубави и не много скъпи да си взема smile.gif и също така искам да Ви питам какви са крушките на мойта Toyota Corolla DX " ако не съм нахален бихте ли ми покзали снимчица " аз още не съм ги отварял фаровете за да видя крушките и чесно казано ме е страх да не направя нещо. smile.gif happy.gif
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Аватар
Xeku
Получена  благодарност: 1 път

Мнение от Xeku » 01 Дек 2007 15:47

Най-вероятно крушките са ти халогенни Н4, т.е. къси и дълги са в една крушка. Мога да ти препоръчам "Осрам +30", има и "+50", но са по-скъпи. Тези числа означават, че дават съответния процент допълнителна светлина без промяна на ватовете. Качествени са и светят много добре, но ако търсиш нещо "по-така", имам едни "ксенонови" крушки, светят с много хубава бяла светлина, но според мен не осветяват толкова добре, колкото обикновените. Ако имаш интерес, пиши на лични!
Прикачени файлове
H4-bulb.jpg
H4-bulb.jpg (4.97 KiB) Преглеждано 1144 пъти

Аватар
Toyota_DX

Мнение от Toyota_DX » 02 Дек 2007 19:11

пратих ти :thumbsup:
TOYOTA COROLLA EE80 1.3 12v

Публикувай отговор