Vupros za CARINA E 4afe

Rumen_Petrow
Обратна връзка:

Vupros za CARINA E 4afe

Мнение от Rumen_Petrow » 23 Ное 2007 17:51

Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno

diver

Re: Vupros za CARINA E 4afe

Мнение от diver » 23 Ное 2007 18:02

Rumen_Petrow написа:Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno
Сега ако проследиш причинноследствената връзка инжектори - масло....

Май се опитахме да обясним, че в двигателя текат масло, вода/антифриз и бензин...за да се покачи едното трябва да има спад на някое от останалите...при смесване на вода с масло, резултата е боза. При бензин с масло, резултата е че маслото става бая по-редко и мирише на бензин....При теб очевидно е третия случай..... Сега остава да повярваме в духове...
Изображение
maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.

Caesar

Мнение от Caesar » 23 Ное 2007 18:04

Какъв е въпроса?
Toyota Carina E Liftback 1.6,
116ps, 4A-FE, 1994

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 23 Ное 2007 18:08

diver написа:
Rumen_Petrow написа:Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno
Сега ако проследиш причинноследствената връзка инжектори - масло....

Май се опитахме да обясним, че в двигателя текат масло, вода/антифриз и бензин...за да се покачи едното трябва да има спад на някое от останалите...при смесване на вода с масло, резултата е боза. При бензин с масло, резултата е че маслото става бая по-редко и мирише на бензин....При теб очевидно е третия случай..... Сега остава да повярваме в духове...
в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,как да отстраня проблема??:(

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 23 Ное 2007 18:14

като цяло връзката бензин -масло ,може ли да се обясни с сегменти или гарнитура???

при запален двигател -вее ли топъл бриз през капака за масло??
п.с-аз не разбирам много...специализирам на боб и леща,,ни му слушайте

diver

Мнение от diver » 23 Ное 2007 18:49

rudolf написа: в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,(
Заеби...покачва ти се километража, ама явно не си обърнал внимание....
Изображение

Аватар
rudolf
Обратна връзка:

Мнение от rudolf » 23 Ное 2007 18:55

diver написа:
rudolf написа: в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,(
не е това...този проблем го отстраних преди 3-4 години,,,когато раздвижих клеясалото жило да не трепти стрелката ида не скърца....стрелката сега не е трепнала ,,,от нулата,,,а раздвижената част дълго ми стоеше в багажника преди да я изхвърля.

diver

Мнение от diver » 23 Ное 2007 19:10

rudolf написа:
diver написа:
не е това...този проблем го отстраних преди 3-4 години,,,когато раздвижих клеясалото жило да не трепти стрелката ида не скърца....стрелката сега не е трепнала ,,,от нулата,,,а раздвижената част дълго ми стоеше в багажника преди да я изхвърля.

хехехе ми сега имаш друг проблем предполагам...харчи много на база пробега 0 дет минаваш...
Изображение

Публикувай отговор