Vupros za CARINA E 4afe
-
- Обратна връзка:
Vupros za CARINA E 4afe
Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno
Re: Vupros za CARINA E 4afe
Сега ако проследиш причинноследствената връзка инжектори - масло....Rumen_Petrow написа:Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno
Май се опитахме да обясним, че в двигателя текат масло, вода/антифриз и бензин...за да се покачи едното трябва да има спад на някое от останалите...при смесване на вода с масло, резултата е боза. При бензин с масло, резултата е че маслото става бая по-редко и мирише на бензин....При теб очевидно е третия случай..... Сега остава да повярваме в духове...

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,как да отстраня проблема??:(diver написа:Сега ако проследиш причинноследствената връзка инжектори - масло....Rumen_Petrow написа:Zdraveite kolegi.Ne moga da kaja dali masloto miri6e na benzin za6toto e smeneno skoro.Moga da kaja samo 4e karam kolata na kusi raztoiania i ne moje da se ispari benzina kakro pi6e kolegata.Drugoto koeto moga da kaja e 4e ne sum smenil gorivnia filtur za6toto kupih no se okaza 4e ne stava sled koeto promih stria i karam taka dokato nameria nov.Drugoto koeto moga da kaja 4e slagam dobavka kum benzina i se pitam dali tia ne raziajda6e niakoi mrasotii ot togava ne promitia filtur i ot tam se sumniavam za povreda v injektorite.Ako niakoi spodelia moeto mnenie moli a da mi pi6e .Blagodaria predvaritelno
Май се опитахме да обясним, че в двигателя текат масло, вода/антифриз и бензин...за да се покачи едното трябва да има спад на някое от останалите...при смесване на вода с масло, резултата е боза. При бензин с масло, резултата е че маслото става бая по-редко и мирише на бензин....При теб очевидно е третия случай..... Сега остава да повярваме в духове...
Заеби...покачва ти се километража, ама явно не си обърнал внимание....rudolf написа: в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,(

не е това...този проблем го отстраних преди 3-4 години,,,когато раздвижих клеясалото жило да не трепти стрелката ида не скърца....стрелката сега не е трепнала ,,,от нулата,,,а раздвижената част дълго ми стоеше в багажника преди да я изхвърля.diver написа:Заеби...покачва ти се километража, ама явно не си обърнал внимание....rudolf написа: в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,(
rudolf написа:не е това...този проблем го отстраних преди 3-4 години,,,когато раздвижих клеясалото жило да не трепти стрелката ида не скърца....стрелката сега не е трепнала ,,,от нулата,,,а раздвижената част дълго ми стоеше в багажника преди да я изхвърля.diver написа:Заеби...покачва ти се километража, ама явно не си обърнал внимание....rudolf написа: в моята кола постояно забелязвам един спад на бензина,,но нищо друго не се покачва,,,,(
хехехе ми сега имаш друг проблем предполагам...харчи много на база пробега 0 дет минаваш...