TOYOTA CARINA Epsilon Diesel ?? Дайте някакво мнение.
TOYOTA CARINA Epsilon Diesel ?? Дайте някакво мнение.
Решил съм да си купувам Карина дизел 2003 г. 2000 куб.м.
Моля, кажете нещо за колата
скъпа ли е поддръжката
нещо повече за самата кола
разход на гориво?
Благодаря предварително
Моля, кажете нещо за колата
скъпа ли е поддръжката
нещо повече за самата кола
разход на гориво?
Благодаря предварително
Честно казано очаквах по изчерпателен отговор
То е ясно защо не съм се спрял на Авенсис
Защото разликата в парите за мен е непреодолима
Ако искаш да си купиш компютър с Пентиум на 1,7 GHz удовлетворява ли те отговора "Ами вземи си Пентиум 4 на 3,2 GHz защото твоя пентиум вече не се произвежда".
Просто искам да чуя мнение от хора, които познават автомобила.
Ако искаш да си купиш компютър с Пентиум на 1,7 GHz удовлетворява ли те отговора "Ами вземи си Пентиум 4 на 3,2 GHz защото твоя пентиум вече не се произвежда".
chukov, choveka nai-lubezno se opitva da ti kaze, che Carina 2003 godina prosto NYAMA, shtot Carinata kato model za Evropa e spryano ot proizvodstvo prez 1998g. Toest ili ti si se oburkal, ili nyakoi se opitva da te izluze che kolata e na 1-2 godini, a tya e minimum na blizo 7!chukov написа:Честно казано очаквах по изчерпателен отговор
Carinata e dobra kola, dvigatelat sushto i e dobur, tova estestveno zavisi ot sustoyanieto na samata kola na koyato si se spryal!
Carinite, kakto dnes i Avensis-te, sa edni ot nai zdravite i nadezdni modeli na Toyota, a Toyota e nomer 1 v sveta po tezi paragrafi, taka che nyama da se izluzesh.
ako e v dobro sustoyanie kolata, i ako ya podurzash po normativ i i slagash kachestveni konsumativi, shte te slusha mnogo godini napred i mnogo stotin hilyadi kilometri.
ako tursish oshte po-izcherpatelen otgovor, budi taka dobur da dadesh malko po tochna insformaziya za kolata na koyato si se spryal, i shte se opitame da ti dadem oshte!

Чуков,
Ако ти трябва дизел, това е кола с чудесен двигател.
Ако ти трябва комфорт и надеждност, това е кола със здраво купе, добре се дяржи на пътя, а по принцип всички Тойоти са надейдни.
На приятеля ми Карината гори изванградско- 5 на 100, а на градско- 7.
Аз имам Карина бензин 1.6. Доволен сам и добре работи.
Ако е в добро състояние- купувай.
Цезар
Ако ти трябва дизел, това е кола с чудесен двигател.
Ако ти трябва комфорт и надеждност, това е кола със здраво купе, добре се дяржи на пътя, а по принцип всички Тойоти са надейдни.
На приятеля ми Карината гори изванградско- 5 на 100, а на градско- 7.
Аз имам Карина бензин 1.6. Доволен сам и добре работи.
Ако е в добро състояние- купувай.
Цезар
Абе нещо се заплетох с постинга на отговора, НО
Моля да бъда извинен и специални извинения на ElCamino
Без да искам съм написал 2003г. Колата е 1993 г.
Не мога да дам подробности, защото колата е капарирана в Австрия. Мой приятел ходи да я капарира заедно с тоя дето ще ми я продава. Леко е блъсната отзад. На 150 000км е. Ако е така разбира се.
Карал съм 6 години дизел и знам, че 150 000км не са много за дизелов мотор.
Искат ми 6500 лева с платени мита и директно на мое име внесена за да не я прехвърлям после.
Исках да чуя за самата кола.
Поддържа ли добра температура мотора? (Лесно ли грее).
И каквито впечатления имате разбира се. Благодаря на тия от вас, които споделиха мнение.
Моля да бъда извинен и специални извинения на ElCamino
Без да искам съм написал 2003г. Колата е 1993 г.
Не мога да дам подробности, защото колата е капарирана в Австрия. Мой приятел ходи да я капарира заедно с тоя дето ще ми я продава. Леко е блъсната отзад. На 150 000км е. Ако е така разбира се.
Карал съм 6 години дизел и знам, че 150 000км не са много за дизелов мотор.
Искат ми 6500 лева с платени мита и директно на мое име внесена за да не я прехвърлям после.
Исках да чуя за самата кола.
Поддържа ли добра температура мотора? (Лесно ли грее).
И каквито впечатления имате разбира се. Благодаря на тия от вас, които споделиха мнение.
chukov, ako e naistina na 150xil.km, 6te e mnogo dobre, 1-vo poneje za dizelova kola tova sa malko, 2-ro poneje za carina sa ni6to i treto poneje v Avstriq dizelova kola se kara MNOGO. Ako naistina ti stypi na 6500 sys vsi4ko v bg nqma mqsto za kolebanie meko kazano. Otkyde po to4no v Avstriq q vzima6, poneje v na6iq avtosalon nosim nai-ve4e ot Avstriq koli. Btw imax priqtel s takava Carina, kupi q ot Linz na 399.000km, kara q 20xil.km., prodade q na edin taxidjiq, i sega kolata e na 600 i ne6to xil.km, i prodyljava da e v mnogo dobro systoqnie, ekvivalentno na nqkoi Golf 3-ka na 100xil realni km. A kato cqlo e mnogo moderna za godinite si kola, i e bezumno zdrava, tipi4no za Toyota. Samo pogledni dannite ot vsi4ki statistiki za nai-zdravi koli 2-ra ryka i 6te ti stane qsno, 4e si napravil otli4en izbor. Uspex i sys zdrave da si q kara6!
VRC-VarnaRacingClub 2001
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Mazda RX-7 FC TII
0899-87-86-88
Право да ти кажа не знам от кой сервиз е
Ще попитам, ам не знам дали ще ми кажат.
И аз се съмнявам за 150 000км защото аз за 6 години в България, на моето рено 11 дизел му сложих 100 000км без да съм карал койзнае колко, а и живея в Дряново - 7000 души град. Представи си какво градско каране правя - никакво.
Но се надявам да е добре мотора наистина.
Реното не можеше да поддържа постоянна температура. Все загряваше майка му и Дизел. Не знам Как е Тойотката. Дано да е оразмерена и реализирана като хората охладителната уредба.
Ще попитам, ам не знам дали ще ми кажат.
И аз се съмнявам за 150 000км защото аз за 6 години в България, на моето рено 11 дизел му сложих 100 000км без да съм карал койзнае колко, а и живея в Дряново - 7000 души град. Представи си какво градско каране правя - никакво.
Но се надявам да е добре мотора наистина.
Реното не можеше да поддържа постоянна температура. Все загряваше майка му и Дизел. Не знам Как е Тойотката. Дано да е оразмерена и реализирана като хората охладителната уредба.
Да, миналата седмица броя на регистрираните дизелови автомобили в Австрия за първи път надмина този на бензиновите. Явно са феновеLubo_car написа:chukov, ako e naistina na 150xil.km, 6te e mnogo dobre, 1-vo poneje za dizelova kola tova sa malko, 2-ro poneje za carina sa ni6to i treto poneje v Avstriq dizelova kola se kara MNOGO.