Изчетох почти всички теми във форума за този модел и пак не разбрах коя от двете модификаций е по-икономична.
Та въпросите ми са:
Какъв е разхода на Yaris 1.0 и 1.3?
Кой е по-надеждния двигател от двата?
Каква би била разликата в разхода ако са автоматик?
Питам защото жена ми иска такава.
Не че ще патува кой знае къде,ще брамчи из града.
Благодаря на всички съдействали.
Toyota Yaris 1.0 vs 1.3
Toyota Yaris 1.0 vs 1.3
КЕФ ЦЕНА НЯМА
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
1.Тoyota Glanza V Turbo-290ps-RHD
2.Toyota Previa-156ps-LHD
3.Toyota Corolla AE86-165ps-LHD
4.Mazda RX7 FD-500ps-RHD
5.Subaru Justy 68ps-LHD
- LEXUS
- Благодарил/а: 12 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
1.0 е много икономичен мотор,3 цилиндров е.1.0 е по-икономичен от 1.3,но 1.0 е по-тромав и бавен ,идеален за жена и е подходящ предимно за градски условия.И 1.0 и 1.3 са здрави двигатели . 1.0 и 1.3 не се предлагат с класически автоматик,а с ММТ роботизирана автоматична скоростна кутия с възможност и за ръчна смяна на предавките.Характерно за ММт е ,че е тромава скоростна кутия,интересно за тези автоматици ММт е,че не само не покачват разхода на гориво,но и го намаляват,в резултат на оптималната смяна на предавките.
TOYOTA/LEXUS--made in JAPAN
Приевет и от мен. Купихме на жена ми Ярис 1.3 ММТ преди 2 месеца. Колата е много удобна за града и я кара само в София (дори не сме купували и винетка за нея). ММТ скоростната кутия работи много добре. Впечатлен сум. Превключва много гладко, без особени еволюции. С две думи впечатлен и доволен. Разхода на гориво е около 7.3 л на 100км. Кара се само градско и средната скорост по компютъра е 17км/ч. Но колата е все още на 1000 км, така че може да понамали.
За Ярис с 1.0 мотор, ние лично се отказахме защото на тест драйва ми се стори доста тромав. Успех при избора, препоръчвам ти ММТ, много приятна скоростна кутия. Карал съм и ръчни и автоматични и сега карам и ММТ. Моята корола е от 3 месеца също с ММТ и е
За Ярис с 1.0 мотор, ние лично се отказахме защото на тест драйва ми се стори доста тромав. Успех при избора, препоръчвам ти ММТ, много приятна скоростна кутия. Карал съм и ръчни и автоматични и сега карам и ММТ. Моята корола е от 3 месеца също с ММТ и е

Toyota Corolla 1.6 Dual VVT-i, MMT, Sol, 2007
- juri_galev