Carina E 1.6 на газ без симулатор
Carina E 1.6 на газ без симулатор
Здрасти на всички.
От скоро съм собственик на Carina 1.6, 95г. и сложих газ Lovato /обикновена/ . За момента върви добре - разход извънградско е около 7л. Въпроса ми е, трябва ли да имам симулатор на предварение, при положение, че ламбда сондата ми е изключена. От сервиза в който ми слагаха газта ми обясниха, че нямало нужда от симулатор.
От скоро съм собственик на Carina 1.6, 95г. и сложих газ Lovato /обикновена/ . За момента върви добре - разход извънградско е около 7л. Въпроса ми е, трябва ли да имам симулатор на предварение, при положение, че ламбда сондата ми е изключена. От сервиза в който ми слагаха газта ми обясниха, че нямало нужда от симулатор.
Re: Carina E 1.6 на газ без симулатор
Я кажи кат вървене и разход градско за какво говорим?!GaarA написа:Здрасти на всички.
Говорим за конвенционална газова не за газов инжекцион нали така?GaarA написа:Kато вървеж е по-спъната отколкото на бензин, то е ясно, но горе-долу съм доволен. За харченето обаче ми е трудно да определя колко съм на градско, защото карам и в София, и извън нея. Средно е към 10 смесено и извънградско 7.
- sluchaen_fen
- Обратна връзка:
-
Така, при контакт светват всички лампички и жълтата също. При запалване жълтата угасва една идея по-рано от другите, като последна изгасва тази на маслото. Става въпрос за части от секундата, никоя лампа не свети повече от сек след запалването.sluchaen_fen написа:Преди палене светват всички контролни лампи на таблото.
Работи ли жълтата лампа за двигателя (рисунка на двигател) и дали гасне самостоятелно, а не едновременно с друга лампа?