Чип тунинг за Авенсис 1.8 (2005)
Чип тунинг за Авенсис 1.8 (2005)
Здравейте!
Предлага ли се в БГ чип тунинг за тази кола. Сега е 129 коня, колко евентуално може да се вдигне мощността и как ще се отрази на износването на двигателя и разхода на гориво?
Благодаря предварително
Предлага ли се в БГ чип тунинг за тази кола. Сега е 129 коня, колко евентуално може да се вдигне мощността и как ще се отрази на износването на двигателя и разхода на гориво?
Благодаря предварително
Отиди в ТМ Ауто и си питай, защото за Корола-та и са Ленд Крузер-а има. Естествено, са различни. На джипа мощността му се вдига с около 40 к.с. Върви доста повече и харчи по-МАЛКО
А пък отностно износването на двигателя - ако е от Тойота, няма как да ти се прецака нещо
Има и гаранция, а пък и ако твоята кола още е в гаранция и си вземеш чип от ТМ Ауто (където м/у другото са доста скъпи), няма да ти се наруши гаранцията. Наистина нямам никаква идея колко ще ти се вдигне мощността. Но няма да е повече от на джипа (т.е от 40 к.с.), а даже ще е по-малко. Е, едва ли ще бъде 5-10 к.с., но предполагам, ако има чип за този модел, ще вдигне мощността с около 20-25-30 к.с. (макс) biggrin.gif

-
v TM auto predlagat samo powerbox-tova ne e 4iptuning.a na benzin 1.8 nqma da stane koi znae kakvo.az imam corolla 1.4d4d 90ps,nqma o6te godina no stana na 30000km i si i otvorih ecu-to i i smenih softuera,sega e savsem razli4en avtomobil.i kakvo zna4i otpadA garanciqta,te otli4no sa precenili 4e nqma kakvo da i stane za tova vreme,samo te obvarzvat s serviz.
-
Що си мисля, че тез младежи удариха кепенците?!tsunami написа:vij v1v tozi sait i niama da sajaliava6 http://madcowtuning.bg/

maggkrabar написа:останах без пукната пара....
Bad Dog написа:Курвите имат висок разход на градско.
Я дай повече подробности какво точно си направил. Има ли въобще софтуер, който да може да флашне Тойотските ECU-та?corolla D4D написа:v TM auto predlagat samo powerbox-tova ne e 4iptuning.a na benzin 1.8 nqma da stane koi znae kakvo.az imam corolla 1.4d4d 90ps,nqma o6te godina no stana na 30000km i si i otvorih ecu-to i i smenih softuera,sega e savsem razli4en avtomobil.i kakvo zna4i otpadA garanciqta,te otli4no sa precenili 4e nqma kakvo da i stane za tova vreme,samo te obvarzvat s serviz.
-
нали сме си писали с теб в тунинг форума.Нямам решение за твоето денсо още.королата е с бош електроника и става.Като имам резултат за теб ще ти пишаkopeldaka написа:Я дай повече подробности какво точно си направил. Има ли въобще софтуер, който да може да флашне Тойотските ECU-та?corolla D4D написа:v TM auto predlagat samo powerbox-tova ne e 4iptuning.a na benzin 1.8 nqma da stane koi znae kakvo.az imam corolla 1.4d4d 90ps,nqma o6te godina no stana na 30000km i si i otvorih ecu-to i i smenih softuera,sega e savsem razli4en avtomobil.i kakvo zna4i otpadA garanciqta,te otli4no sa precenili 4e nqma kakvo da i stane za tova vreme,samo te obvarzvat s serviz.