Дискусии, коментари, идеи, предложения, срещи, история, интересни факти
-
kni
Мнение
от kni » 03 Ное 2007 23:44
Здравейте,
днес видях промоцията на Авенсис в сайта на Тойота и сопнтанно реших да си купя един. Карал съм такъв автомобил и съм много впечатлен и днес като видях цените направо се побърках! Въпроса ми е някой знае ли докога е промоцията? Притеснява ме дали ще я има все още в понеделник-вторник, защото тогава ще поръчам колата. Знам, че въпроса ми е тъп

, но яко се навих и направо не мога да си намеря място цял ден.
Поздрави!
kni
-
Xeku
- Получена благодарност: 1 път
Мнение
от Xeku » 04 Ное 2007 07:38
Промоцията се рекламира поне от 2 месеца, не би трябвало да свърши скоро, предполагам е "до изчерпване на количествата".
Xeku
-
dementor
Мнение
от dementor » 04 Ное 2007 08:07
promociata tece ot pone 4 meseca, zashtoto az porachah moita v kraia na iuli i pristigna prez septemvri. Malko veroiatno e da plashtat skapo reklamno vreme pri lipsa na nalichnosti.
dementor
-
kni
Мнение
от kni » 04 Ное 2007 09:16
Явно аз не следя достатъчно медиите, защото съвсем случайно я видях на сайта, дано изкара още няколко дни ;-)
Иначе за същите пари може да се вземе и Шкода Октавия с идентичен (като характеристики - обем, мощност, въртящ момент, разход) двигател и малко повече екстри (сензори за паркиране и темпомат), но май Авенсис-а е по-надежден...
kni
-
desSs
Мнение
от desSs » 04 Ное 2007 09:20
kni написа:Иначе за същите пари може да се вземе и Шкода Октавия с идентичен (като характеристики - обем, мощност, въртящ момент, разход) двигател и малко повече екстри (сензори за паркиране и темпомат), но май Авенсис-а е по-надежден...
как може да ги сравняваш въобще biggrin.gif
desSs
-
dementor
Мнение
от dementor » 04 Ное 2007 09:36
avensisa e i s 3 godini garancia, a ako ne gresha za Skoda-ta tia e s 2 godini.
dementor
-
kni
Мнение
от kni » 04 Ное 2007 09:44
Сравних ги ог гледна точка на факта, че цената на Авенсиса е СУПЕР изгодна ;-)
kni
-
desSs
Мнение
от desSs » 04 Ное 2007 10:21
kni написа:Сравних ги ог гледна точка на факта, че цената на Авенсиса е СУПЕР изгодна ;-)
ами щото каза "но май Авенсис-а е по-надежден...", затова
успех утре, купувай и се присъединявай към нас biggrin.gif само че се въоръжи с търпение, скоро едва ли ще ти я докарат laugh.gif моята я поръчах края на август, уж тая седмица ще дойде...освен ако не дойде laugh.gif
desSs
-
kni
Мнение
от kni » 04 Ное 2007 10:55
С нетърпение чакам да мине днешния ден ;-)
Иначе не бързам, имам Шкода Фабия, вече стана на 2 години и съм супер доволен, просто искам по-голям автомобил, така че ще изчакам 2-3 месеца, докато я получа ;-)
kni
-
Nixter
Мнение
от Nixter » 04 Ное 2007 17:54
Аз успях да хвана последния "наличен" Авенсис (преди 2-3 дни) от най-ниското ниво на оборудване Comfort. "Наличен" в смисъл че пътува към България този месец. Освен ако не търсиш по-скъпите нива Executive и Luxury, ще трябва да изчакаш 4 месеца за поръка и доставка.
И аз като теб едвам изтраях до сутринта като прочетох офертата и я сравних с други коли. Имаше 2 налични коли, едната от които купиха за половин час, преди да капарирам

, а другата се оказа запазена до следващия ден. За голям мой късмет се отказаха от нея, ама докато го разбера си скъсах нервите от зор и нетърпение. laugh.gif
Nixter
-
kni
Мнение
от kni » 04 Ное 2007 22:33
Аз си харесах Executive, но колкото и да се чака няма проблем - не ми е супер спешно...
Мисля да я взимам през Интерлийз - някой има ли впечатления? Когато е през тях как се капарира колата?
kni
-
desSs
Мнение
от desSs » 05 Ное 2007 08:57
моята е през Хипогруп, но предполагам принципа е същия - при поръчката на колата август месец оставих 1000 лева капаро в Карком. миналата седмица ми се обадиха, че ярисчето вече пътува от Гърция за насам, затова в петък отидох в Хипогруп, подписахме договори, запис на заповеди и т.н.
дадоха ми банковите сметки да им преведа парите /15-те процента, с които аз участвам/, да преведа на застрахователя за гражданска и каско, и още 40 лева мисля за централния регистър. като си получат парите, превеждат цялата сума на Карком, които от своя страна като пристигне колата й слагат аларма, регистрират я в КАТ /на името на Хипогруп/ от тия 1000 лева, които съм им оставила, останалото ми го връщат и ми дават колицата biggrin.gif
надявам се до края на седмицата да се похваля с нова кола biggrin.gif
desSs
-
Marina
Мнение
от Marina » 05 Ное 2007 13:24
desSs написа:моята е през Хипогруп, но предполагам принципа е същия - при поръчката на колата август месец оставих 1000 лева капаро в Карком. миналата седмица ми се обадиха, че ярисчето вече пътува от Гърция за насам, затова в петък отидох в Хипогруп, подписахме договори, запис на заповеди и т.н.
дадоха ми банковите сметки да им преведа парите /15-те процента, с които аз участвам/, да преведа на застрахователя за гражданска и каско, и още 40 лева мисля за централния регистър. като си получат парите, превеждат цялата сума на Карком, които от своя страна като пристигне колата й слагат аларма, регистрират я в КАТ /на името на Хипогруп/ от тия 1000 лева, които съм им оставила, останалото ми го връщат и ми дават колицата biggrin.gif
надявам се до края на седмицата да се похваля с нова кола biggrin.gif
Мен ако ме питаш си избързала малко. Моя Авенсис го плащах едва когато вече беше дошъл, както и всички останали разноски. В Уникредит лизинг ми казаха, че е безсмислено да плащам за нещо което не съм получила. Даже преди да внеса парите ме накараха да отида да си видя колата там ли е наистина, същата ли е и чак тогава да плащам. Документите ги оправиха за два дена и си взех колата.
Marina
-
desSs
Мнение
от desSs » 05 Ное 2007 13:30
ами аз още не съм ги внесла, като нищо и да изчакам

desSs