Мерси!!!

Tези със златистите емблеми са т.нар Gold Edition - обикновено са поръчани като ограничена бройка на някои серии от съответния дилър. Имат повече екстри при относително непроменена цена като нови, но си държат цената като 'втора ръка', защото са по-редки. Тойота в UK например имат и 'синя' и 'червена' серия.Bulverde написа:Имам следния въпрос.Видях на няколко коли ,че емблемите им са златисти фабрично това много ме учуди.Каква е разликата м/у тези с обикновенната никилирана и златистата ?
Мерси това ме интересуваше иначе емблените в Ebay ги видях laugh.gif Но този Land Cruiser 100 който мернах с златистите емблеми просто имаше много по голяма визия от обикновен.Имаше отпред на капака стърчаща емблема от типа на Mercedes и бронята и лаисните бяха други абе красотаScott написа:Tези със златистите емблеми са т.нар Gold Edition - обикновено са поръчани като ограничена бройка на някои серии от съответния дилър. Имат повече екстри при относително непроменена цена като нови, но си държат цената като 'втора ръка', защото са по-редки. Тойота в UK например имат и 'синя' и 'червена' серия.Bulverde написа:Имам следния въпрос.Видях на няколко коли ,че емблемите им са златисти фабрично това много ме учуди.Каква е разликата м/у тези с обикновенната никилирана и златистата ?
Естествено, може да сe купят позлатени или цветни емблеми и от Ebay.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта