Здравейте.
Еди 86 годишен дядо не ме видял, че съм спряла на задръстване преди светофар и с пълна газ ме изчатка отзад.
Само бронята (видимо) е за смяна, обаче от Карком ми викат, че има,час след 2 месеца. Добрич ми казаха 3.
Част от щипките са излезли и ме е страх, че ще падне бронята и може да претрепя някой след мен.
Въпросите ми:
1. Знаете ли сервиз където ще ми я прегледат по-бързо да ми закрепят поне бронята докато дойде нова?
2. Ако я закарам на друг майстор да я закрепи, ще отпадне ли гаранцията?
Ето го камикадзето
Corolla Cross 2024 препоръка за сервиз след ПТП
-
- Автомобил: Toyota Corolla Cross
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 363 пъти
- Получена благодарност: 396 пъти
Corolla Cross 2024 препоръка за сервиз след ПТП
Неприятна работа... Предполагам имате Каско - застрахователя ще Ви даде списък с 'доверените сервизи' (доста от тях работят по-добре за такива ремонти от официалният)...
Гаранцията не отпада в такъв случай, а и на вас няма да Ви струва нищо (за разлика от това да отидете при друг майстор 'да ви я закрепи')..
Лично аз съм ползвал на времето сервиза на Глазурит (така се казваше навремето) - Колор Профи Център ООД (на голямото колело под Метро), но от доста години не ми се е налагало да ги посещавам и затова в момента не знам дали са запазили качеството.. Когато уточните сервиза със застрахователя - отивате в него сервиз (дори и Карком) с молба да ви закрепят бронята така, че да издържи докато почнат работа по автомобила... Предполагам за такава 'времянка' и Карком ще намерят някоя минута извън графика ако решите да отидете там (ако им се усмихнете разбира се
) ..
Гаранцията не отпада в такъв случай, а и на вас няма да Ви струва нищо (за разлика от това да отидете при друг майстор 'да ви я закрепи')..
Лично аз съм ползвал на времето сервиза на Глазурит (така се казваше навремето) - Колор Профи Център ООД (на голямото колело под Метро), но от доста години не ми се е налагало да ги посещавам и затова в момента не знам дали са запазили качеството.. Когато уточните сервиза със застрахователя - отивате в него сервиз (дори и Карком) с молба да ви закрепят бронята така, че да издържи докато почнат работа по автомобила... Предполагам за такава 'времянка' и Карком ще намерят някоя минута извън графика ако решите да отидете там (ако им се усмихнете разбира се

Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008