Предни дискове на AE92 4-GE :help:
- Blago_4A-GE
- Обратна връзка:
Предни дискове на AE92 4-GE :help:
Проблема е че вече смених 3 пъти с чисто нови дискове скапаната предница и се кривят на поразия......естествено след скорости над 200 е напълно нормално и затова искам нещо по яко например брембо или други рейсинг дискове. А може рпоблема да е другаде....но ме съмнява.
Дайте някаква идея..... и дали някой знае точните размери на дисковете.
Carpe Diem
BrAmKo-4A-GE_AE92

BrAmKo-4A-GE_AE92
- LordDigital
- СупраДжия
За дисковете
Здравей !
Мога да ти предложа надупчени и нарязани дискове / тунинг серия / за твоята кола . По принцип японските коли го имат този проблем - оригиналните накладки са с по-твърда смеска , и спирачната система не е сметната както трябва - в резултат при интензивно ползване на спирачките има голям термичен шок за дисковете- получават се или пуктнатини или се кривят дисковете.
Сега за да мога да изкарам точните размери на дисковете - дай ми повече дани за колата - модела , годината , а ако знаеш и диаметъра - О.К
С този тип дискове решихме проблема на една КИА , която в гаранциония си переод също беше сменила няколко пъти дискове заради кривене .
Пиши ми на е-майла : adventurecarbg@abv.bg - Николай
Мога да ти предложа надупчени и нарязани дискове / тунинг серия / за твоята кола . По принцип японските коли го имат този проблем - оригиналните накладки са с по-твърда смеска , и спирачната система не е сметната както трябва - в резултат при интензивно ползване на спирачките има голям термичен шок за дисковете- получават се или пуктнатини или се кривят дисковете.
Сега за да мога да изкарам точните размери на дисковете - дай ми повече дани за колата - модела , годината , а ако знаеш и диаметъра - О.К
С този тип дискове решихме проблема на една КИА , която в гаранциония си переод също беше сменила няколко пъти дискове заради кривене .
Пиши ми на е-майла : adventurecarbg@abv.bg - Николай
Re: Предни дискове на AE92 4-GE :help:
blago, moga da ti pratya v milano, struvat 140evro (IVA inclusa) komplekt predni, nadupcheni i naryazani.Blago_4A-GE написа:Проблема е че вече смених 3 пъти с чисто нови дискове скапаната предница и се кривят на поразия......естествено след скорости над 200 е напълно нормално и затова искам нещо по яко например брембо или други рейсинг дискове. А може рпоблема да е другаде....но ме съмнява.
nyama da e zle s tyah da si slozish i dobri nakladki!
disovete koito slagash sz pulen bokluk (bendix, lucas, brembo /normalni/ i pr.).
mislya che poshtata ot tuk nyama da e skupa. kato gi slagash she kazeh na zabara, da ti izkara cilindurchetat na spirachnite aparati da gi izchisti, da izchisti i kanalite, da slozi visokotemperaturna gres za spirachki, i da gi turi otnovo.
pishi, ako iskash, az karam na AE86-cata takiva, mnogo sum dovolen!
pozdravi,
punky
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Za koq kola?!? NA Altezzov ili na Blago?!?punkara написа:fabrichnite nakladki za tazi kola sa sportni, sus drugo ferodo, i struvat dosta skupo! mislya che moje da se vzemat i aftermarket za po-evtino.ALTEZZA написа:ami Brembo slotted?
a i mogat li tez da se polzvat s fabrichni nakladki, ili triabva po specialni?

2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
Re: Предни дискове на AE92 4-GE :help:
Колеги Дайте цена и от къде може да се земат тия хубавици :-)