На RAV4 XA30 2007 дясното огледало не се прибира. Така съм взел колата, но го видях впоследствие. Първоначалното обслужване го правих в Тойота (Пазарджик), и за този проблем казаха, че огледалото не е оригинално и просто няма такава функция (офтопик - предложиха ми ново оригинално за 1200лв, имат чувство за хумор от Toyota

Днес ходих до една морга, от където вчера ме увериха, че имат работещо огледало. На място обаче ми измрънкаха, че не знаят дали има прибиране. Предложиха да го пробваме, и тяхното също като моето не се прибира, но пък си се движи стъклото. Три въпроса:
1. Има ли как да се разбере без да пробва на колата едно огледало има ли прибиране - по буксата, брой кабели, нещо друго? Моето и това от днес дето също няма прибиране, са с по 5 кабела в буксата, а тя изглежда ето като на снимката.
2. Възможно ли е проблемът да не е (само) в огледалото, а примерно и окабеляването във вратата да е различно, защото и тя е сменена или пък някакъв модул да е повреден? Това ми се струва малко вероятно, защото лявото си се прибира, а и от сервиза бяха сигурни, че оригинално огледало ще си работи.
3. Става ли огледало от кола с десен волан?