Здравейте колеги,
От около месец и половина съм собственик на Toyota Rav 4 Hybrid 2021 и забелязах следния проблем.
През определено време (понякога всеки ден) докато съм в движение, независимо дали слушам музика през Carplay или на радиото, екрана изгасва и се изключва звука. Поред мен се рестартира цялата система и автоматично отново всичко се включва, пуска се звука.
Прави го само на екрана на навигацията, всичко останало си работи. Колата не прекъсва, таблото с оборотомера, всички лапми, всичко си работи.
Мислих си дали не е някакъв проблем в USB входа, ама го прави и когато слушам радио.
Колата е още гаранционна с немска гаранция и още не съм посещавал представителство в България. Мисля да го посетя при смяната на маслото, но как мога да им обясня проблема, като го прави когато си прецени и няма никаква закономерност.
Моля някой ако е имал същия проблем да сподели как го е решил.
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
-
- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
Един колега имаше сходен проблем .Не съм сигурен какво се е оказало но същия продаде автомобила.Дано се оправи .
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
Идея нямам , но дано се оправи.В крайна сметка все ще се намери купувач.Това е добър автомобил.
Успех.
Успех.
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
- ico1
- Автомобил: LEXUS RX 450hl
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 59 пъти
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
Пробвайте с обновяване на софтуера при дилъра.Моята като я взех имаше подобен проблем.
Беше с заводския софтуер от 2016.г даже и с телефона имаше проблем с свързването.
Тогава взех промоционална карта за 3 години и вече 4 пъти я обновявам сега гледам ,че има нов софтуер
трябва да се чуя с дилъра да ми го качат.Успех.
Беше с заводския софтуер от 2016.г даже и с телефона имаше проблем с свързването.
Тогава взех промоционална карта за 3 години и вече 4 пъти я обновявам сега гледам ,че има нов софтуер
трябва да се чуя с дилъра да ми го качат.Успех.
LEXUS RX450hl
-
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
Благодаря на всички за отговора!
Някой може ли да каже къде в колата и къде в интернет се проверя коя версия е последната.?
Някой може ли да каже къде в колата и къде в интернет се проверя коя версия е последната.?
- ico1
- Автомобил: LEXUS RX 450hl
- Благодарил/а: 46 пъти
- Получена благодарност: 59 пъти
Toyota Rav 4 Hybrid 2021
Регистрирай се в My Toyota с номера на шасито там ще ти излезе медията и какво е инсталирано и има за инсталация.А и в менюто на медията има версията на навигационния и аудио софтуер.
LEXUS RX450hl