Проблем с клаксон на т27
Проблем с клаксон на т27
Здравейте колеги. Имам авенсис т27 от няколко месеца.Внос е от италия. Проблема с клаксона че сутринта след като я паля почва да свири клаксона за 15-20 секунди все едно има фабрична аларма в колата( не знам дали има). От 2 дена го прави. има ли нещо общо с времето че е студено? И какво може да се направи? Има и чип който работи с батерия и постоянно стои в колата. Казахи ми че това ако го загубя няма да се пали колата. Чакам ваши съвети. Благодаря от сега.
-
- Автомобил: Тойота корола
- Благодарил/а: 69 пъти
- Получена благодарност: 38 пъти
Проблем с фабрична аларма на т27
Щом е почнало да го прави откакто е студено, дали не може да прави конденз по някви кабеляци и да окъсява? А относно чипа с батерия, то това ми звучи като да ти е имобилайзер и ако е това, не би следвало да седи в колата
Все пак АКО е имобилайзер идеята е да не може да се запали колата без то да е В колата. Сиреч ако някой реши да ти цапне колата това би го забавило с някви секунди. Също така може да тестваш да смениш батериите на тоя чип де му викаш.

Проблем с клаксон на т27
Благодаря за отговора. Смених батерията на имобилайзера. Днеска нямаше проблем.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Проблем с клаксон на т27
Снимайте го и го качете тук - явно не е заводски, но има шанс да му познаем марката и да ви дадем книжката.
- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Проблем с клаксон на т27
Ако направи каско ще му сложат имобилайзер с 2 бр.чипове
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
Проблем с клаксон на т27
Алармата не можах да открия. Клаксона е отпред а зад решетките. Имам и такъв чип.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20221021_090437-min.jpg (1.43 MiB) Преглеждано 2361 пъти
-
- IMG_20221021_090533-min.jpg (855.37 KiB) Преглеждано 2361 пъти