Два въпроса за фарове и музика
Здравейте, реших да пусна запитването ми в една тема, става въпрос за следният проблем относно музиката на Тойота рав4 2009г, оригинално сд с чейнджър и блутут, преди нямах проблеми с говоренето по телефон, чуваше се кристално, но от скоро започна да се чува сякаш от предната лява пищялка и само да пищи и нищо да не се чува нормално, иначе от към музика радио или диск всичко си свири кристално чисто . Втория проблем е с фаровете, имам на лоста Ауто, но интересно ако го включа на ауто и при подаване на контакт фаровете си светват, но изгася ли те не изгасват, трябва ръчно да завъртя лоста на нула, и после отново да го дам на Ауто тогава вече са изключени, но така се обезмисля тази екстра. Иначе вчера си направих експерименти по пътя , когато карах го дадох на ауто и беше светло не се включиха, тогава сложих една капачка от минерална вода на датчика и светнаха, когато я махнах се изключиха, поне това установих че работи, но защо не се изключват когато се запали колата и лоста седи на ауто? Някакви идей някой да се е сблъсквал с това? 

- memorex
- Автомобил: avatar
- Благодарил/а: 90 пъти
- Получена благодарност: 67 пъти
Кво ниво е тази бангия фабрично?
"Великите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат събития, малките умове обсъждат хората."
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
'Without data, you’re just another person with an opinion', W. Edwards Deming
Това е проблема че си нямам и на идея какво и е оборудването, без кожа е, сд оригинално модела което е с вграден чейнджър и блутут, автопилот, мултиволан, има хелиоматик средно огледало, най обикновено предполагам е оборудването
При мен също се появи този проблем при разговор през блутута . Отсрещната страна ме чува добре, но при мен в купето връзката е сякаш през тенекиена кутия...