Смяна на мултимедия на Аурис хибрид
-
- Автомобил: Toyota auris hybrid
Здравейте, имам тойота Аурис хибрид 2014г, но не ми харесва мултимедията , няма навигация
може ли да ми се монтира новата версия
.Моля за съдействие, благодаря.
-
сегашната мултимедия
https://prikachi.net/image/zsNFq
исканата мултимедия
https://prikachi.net/image/zssGT
https://prikachi.net/image/zsNFq
исканата мултимедия
https://prikachi.net/image/zssGT
И аз съм със същия казус с нетърпение чакам някой да сподели дали ще стане
- biro
- Благодарил/а: 6 пъти
- Получена благодарност: 121 пъти
Исканата мултимедия също няма Go модул (навигация) и това се познава по интерфейса на радиото. При добавяне на Go модул бутоните на радиотстанциите стават други.
Само някой извършил подмяната може да каже дали става, пробвайте. Не знам обаче като цена колко струва пробата.
Само някой извършил подмяната може да каже дали става, пробвайте. Не знам обаче като цена колко струва пробата.
C-HR 1.8 Hybrid 122к.с. 2ZR-FXE 2017 Classy LED
-
- Автомобил: Toyota Corolla 1.6 e210
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 4 пъти
https://www.aliexpress.com/item/4001315 ... 7491%22%7D
Разгледайте алтернативите, със сигурност много по - смислено и полезно ще е, но всеки сам решава
Разгледайте алтернативите, със сигурност много по - смислено и полезно ще е, но всеки сам решава
Toyota Corolla 1.6 e210
- biro
Тия алтернативи как точно ще показват състоянието на хибридната система и информация за пътуването - разход, оставащ пробег с наличното гориво и т.н?
-
Точно тази информация няма ли я на диспея на скоростомера, не карам хибрид и нз, но най - голямата полза за мен е да мога да си пусна навигация на централния дисплей друга съществена полза за мен лично няма
Toyota Corolla 1.6 e210
-
Пишат че информацията за хибридната батерия е налична, даже във видеото май се вижда. Около 740лв излиза до България. Ако е сигурно че ще стане направо я взимамVolkata написа: ↑16 Сеп 2021 16:43 https://www.aliexpress.com/item/4001315 ... 7491%22%7D

- biro
Не видях да има хистограма.
-
- biro
Стълбчета с разхода по минути и регенераьията на ел енергия ако има такава. Също така моментен разход и този от текъщото пътуване след старт на системата.
- peterhr
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
- Обратна връзка:
Тези китайски навигации са много добри като идея, ама докато не се изтества на 100% - нищо не е ясно.
Накрая на клипчето от линка за алито има някаква информация за хибрида. Но какво може да показва е малко божа работа. Дори и китаеца да прати клипче от youtube, пак не е съвсем сигурно, че ще е от същата навигация.
Аз откакто си сложих навигация в първата кола и от тогава без карта - не мога да карам. А напоследък само се радвам на Waze (Да са живи и здрави всички потребители на Waze
)
Но въпреки, че съм голям фен на навигацията, подобно китайче, като от линка по-нагоре, в момента бих си взел с много резерви и мнооооого внимателно проучване.
Отделно, че аз ако го взема, ще си го монтирам сам. Колкото и да е plug & play, според мен ще трябва да се свали и сложи поне 4-5 пъти докато тръгне всичко.
Ако го монтира друг човек, то трябва да ходя до него сигурно много пъти за различни дреболии.
Качеството на музиката на някои е малко под въпрос.
Не знам дали това нещо има google play, но ако няма е голям проблем.
Първоначалното настройване - също. Това трябва да се прави по топло време, че иначе зимата да седя в колата 2 часа да цъкам си е приключение. То и лятото на 35 градуса също не е много кеф. Но идеята ми е, че винаги трябва да се седи мноооого време в колата и да се цъка нещо по настройките. Само подкарването на един външен плеър, който познавам си е доста играчка (за мен).
И накрая - за цена от 740лв без ДДС или от Полша за около 800лв - за мен си е малко множко за нещо, което е малко като котка в чувал.
Ноооо ако тръгне накрая и работи на 90% от функциите - тогава кефа е невероятен
Накрая на клипчето от линка за алито има някаква информация за хибрида. Но какво може да показва е малко божа работа. Дори и китаеца да прати клипче от youtube, пак не е съвсем сигурно, че ще е от същата навигация.
Аз откакто си сложих навигация в първата кола и от тогава без карта - не мога да карам. А напоследък само се радвам на Waze (Да са живи и здрави всички потребители на Waze

Но въпреки, че съм голям фен на навигацията, подобно китайче, като от линка по-нагоре, в момента бих си взел с много резерви и мнооооого внимателно проучване.
Отделно, че аз ако го взема, ще си го монтирам сам. Колкото и да е plug & play, според мен ще трябва да се свали и сложи поне 4-5 пъти докато тръгне всичко.
Ако го монтира друг човек, то трябва да ходя до него сигурно много пъти за различни дреболии.
Качеството на музиката на някои е малко под въпрос.
Не знам дали това нещо има google play, но ако няма е голям проблем.
Първоначалното настройване - също. Това трябва да се прави по топло време, че иначе зимата да седя в колата 2 часа да цъкам си е приключение. То и лятото на 35 градуса също не е много кеф. Но идеята ми е, че винаги трябва да се седи мноооого време в колата и да се цъка нещо по настройките. Само подкарването на един външен плеър, който познавам си е доста играчка (за мен).
И накрая - за цена от 740лв без ДДС или от Полша за около 800лв - за мен си е малко множко за нещо, което е малко като котка в чувал.
Ноооо ако тръгне накрая и работи на 90% от функциите - тогава кефа е невероятен

Corolla E17, 2016г, 1.6 CVT
-
Има ли възможност в официален сервиз на Тойота да сменят моята медия с по новата версия за моя модел. Струва ми се че това ще е най добрият вариант.
-
https://double-din.bg/Navigacia-Dvoen-D ... TV-DD-5534
Защо не потърсите малко повече в интернет, ето има и от бг сайт да се поръчат китайчетата най вероятно хората ще са запознати и така ....
Защо не потърсите малко повече в интернет, ето има и от бг сайт да се поръчат китайчетата най вероятно хората ще са запознати и така ....
Toyota Corolla 1.6 e210