Здравейте колеги,
Днес ми се случи нещо, което бях загубил надежда, че е възможно в България.
Накратко. Преди седмица запазих час в официалния сервиз за да тестваме хибридната батерия и общото състояние на една Тойота, която бях готов да купя. Момчетата от сервиза първо бяха любезни, второ бяха много компетентни и така ми спестиха една лоша покупка и съответно 15000 лева. Намериха всички несъответствия на автомобила с обявата, всички липси по него и всички интервенции и направени промени.
Няма да изброявам поименно всички приемчици, механици и други служители на сервиза, защото не ги заная по име, но ще кажа само: Благодаря ви момчета за професионалното отношение!
Благодарност към момчетата от официалния сервиз на Тойота Стара Загора
Ще използвам старата си тема за да изкажа отново благодарност на старозагорския официален сервиз на Тойота. И най-вече на тенекиджиския и бояджийски отдел с ръководител Елица за добре свършената работа.
Преди няколко седмици някакъв бакшиш удари задницата на чисто новия ми Ярис на паркинг и освен голямо количество жълта боя остави и голяма вдлъбнатина. Забрави само да си остави данните, за да се възползвам напълно от каското.
След професионалната намеса на служителите от сервиза, колата изглежда като нова.
Благодаря ви!
Преди няколко седмици някакъв бакшиш удари задницата на чисто новия ми Ярис на паркинг и освен голямо количество жълта боя остави и голяма вдлъбнатина. Забрави само да си остави данните, за да се възползвам напълно от каското.
След професионалната намеса на служителите от сервиза, колата изглежда като нова.
Благодаря ви!
Yaris Hybrid XP210
-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Има ли и други доволни от сервиза в Стара Загора?
Мисля да се възползвам, да мина "сервизна акция", че ще бъда близо известно време.

Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid
- WoLF
- Благодарил/а: 686 пъти
- Получена благодарност: 268 пъти
Последно миналата година пак се справиха на ниво. Мини и сподели тази година как са

-
- Благодарил/а: 26 пъти
- Получена благодарност: 168 пъти
Вероятно ще мина, макар че май няма особена нужда от тази "акция".
Auris Е15 Hybrid; Corolla E210 HB 2.0 hybrid