Aygo проблеми
-
- Обратна връзка:
Aygo проблеми
Здравейте, преди три седмици си купих ново Aygo и още след първия дъжд пред предната дясна седалка имаше две кофи вода. Имал ли е някой подобен проблем? Наливах след това вода директно във фугата между вратата и купето, както и между предния капак и стъклото, но не успях да видя откъде влиза пустата вода. А вчера ми се разскърца и предната седалка. Из софийските дупки само УАЗ трябва да се кара май...
-
- Обратна връзка:
Здравей,
И аз имах същия ппроблем. Закарах я на сервиз и установиха, за около 1 час, че проблема се дължи на лайсната между прозореца и вратата. Водата се стичала по прозореца във вратата и оттам в купето. Поръчаха ми нова лайсна /между 1-2 седмици/ и ми я смениха.
Дано да има ефект.
/като ходих в сервиза ми казаха, че на 1 друго Aygo са му сменили и 2-те уплътнения/
Обади им се по телефона, вдигни им скандал и поискай да ти го видят веднага.
Поздрави
И аз имах същия ппроблем. Закарах я на сервиз и установиха, за около 1 час, че проблема се дължи на лайсната между прозореца и вратата. Водата се стичала по прозореца във вратата и оттам в купето. Поръчаха ми нова лайсна /между 1-2 седмици/ и ми я смениха.
Дано да има ефект.
/като ходих в сервиза ми казаха, че на 1 друго Aygo са му сменили и 2-те уплътнения/
Обади им се по телефона, вдигни им скандал и поискай да ти го видят веднага.
Поздрави
- juri_galev