Здравейте колеги,
сменях крушики на задните габаритни светлини една не светна и взех да е поставям на ново при светнати габарити /признавам грешно подходих/
при което изгаснаха всички габарити - отпред отзад и от ляво и отдясно, както и този за мъгла.
Провепих бушоните в двигателния отсек считам че са здрави. Тези до крата на водача не съм, надявам се някой да може да ми каже конкретно кой бушон да проверя.
Благодаря прадварително!
Проблем със габаритните светлини Тойота Корола Версо 2005
- gimara
- Автомобил: Verso 1.8/CVT, 2016
- Благодарил/а: 49 пъти
- Получена благодарност: 111 пъти
В ръководството на автомобила са описани всички предпазители. Ако нямате, вижте важната тема с ръководства.
Toyota Manuals/Сервизни ръководства/Ръководство на потребителя
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016
Toyota Corolla Verso 1.8/2008 >> Toyota Verso 1.8,CVT/2016

Благодаря за съвета, макар и да не ми помогна много.
Отговор на въпроса намерих пак въ форума в една схема за за Авенсис, предпазитела е до крака на водача 10А първия от отгоре и от дясто.

Отговор на въпроса намерих пак въ форума в една схема за за Авенсис, предпазитела е до крака на водача 10А първия от отгоре и от дясто.

- mapamop
- Автомобил: Avensis WG T25,1ZZFE,2005
- Благодарил/а: 159 пъти
- Получена благодарност: 575 пъти
Подредбата на предпазителите за Авенсис, Корола и Корола-Версо мисля са различни
Търсете за конкретния модел (поне, ако не и година/генерация). Рискувате да не стигнете до никъде или да умъртвите някоя електроника. Например интеграционното реле, на гърба на голямото табло с предппазители в купето. Смяната му не е евтина и лесна.
Понеже не ви се ровеше (или ви домързя) в темата с ръководствата ви подавам "жокер":
https://knigaproavto.ru/shemy/en/toyota ... agram.html
За някои предпазители има значение дори и какъв е мотора - бензин, дизел, 1CDFTV, 1ADFTV и т.н.
Търсете за конкретния модел (поне, ако не и година/генерация). Рискувате да не стигнете до никъде или да умъртвите някоя електроника. Например интеграционното реле, на гърба на голямото табло с предппазители в купето. Смяната му не е евтина и лесна.
Понеже не ви се ровеше (или ви домързя) в темата с ръководствата ви подавам "жокер":
https://knigaproavto.ru/shemy/en/toyota ... agram.html
За някои предпазители има значение дори и какъв е мотора - бензин, дизел, 1CDFTV, 1ADFTV и т.н.
Opel Astra F 1.7D(1993) -> Toyota Avensis T25 (2005), E: 1ZZFE, F: ZZT251L / Corolla Verso (07.2007), E: 1ZZFE, F: ZNR11L
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.
--
Не отговарям в теми, в които не съм задал въпрос.
Не отговарям на лични съобщения.