Аларма- изключване
Аларма- изключване
Здравейте, карам Корола 2018г 1,6 132коня. Искам да включа тих/безшумен режим на алармата. Като купих колата беше на нормален, свети, пее на включване и изключване. След това някак си сама премина в тих режим. Всичко си работи, но ги няма тези свирки. Катастрофирах, колата ходи на сервиз и от тогава отново свири и мига. Как мога да включа отново тихият режим. Гледах инструкциите, гледах и форума, но не намерих нищо
- peterhr
- Благодарил/а: 8 пъти
- Получена благодарност: 31 пъти
- Обратна връзка:
Аларма- изключване
Закарай я в сервиза на Тойота и ще ти го изключат. Алармата вероятно е Gemini и се програмира тихия звук. С колата трябва да са ти дали някое листче, на което пише много накратко. Виж точния модел от това листче и потърси в интернет за по-обстойно описание на програмируемите функции.
Сега виждам, че си в Германия - оттам ли е купена колата? В смисъл там слагат аларми ?????
Сега виждам, че си в Германия - оттам ли е купена колата? В смисъл там слагат аларми ?????
Corolla E17, 2016г, 1.6 CVT
Аларма- изключване
Благодаря за отговора, ще го направя като се прибера в Бг. Не помня да са ми давали такова листче, ако е в документите може и да има, но иначе - не.
Колата е купена от Варна, от дилъра който беше. Съжалих 1000 пъти защо не я купих тук, ама какво да правя- да уйдисам на акъла на жена ми потрошихме сума ти и пари
Колата е купена от Варна, от дилъра който беше. Съжалих 1000 пъти защо не я купих тук, ама какво да правя- да уйдисам на акъла на жена ми потрошихме сума ти и пари