► Виж съдържание
Zdraveite,
Sorry za latinicata, shte instaliram kirilica samo purvo da vidq kak stava
.
Ot edna sedmica sum gord sobstvenik na Auris Hybrid Kombi 2014-ta na dosta kilometri 187000, no chesno kazano ne mi puka, nali e Toyota. Tova mi e 4-tata Toyota I sum zaklet fen naistina. Nqma takiva koli otkum nadejnost i zdravina. Imah Starlet 88-ma 1.3 12v karburator vurveshe kato za posledno taka si i otide, edin bandit go razmaza v edno durvo. Imam Townace Noah 96-ta sedi za rabota v BG. Pribra me ot Surbiq bez kapka voda (antifriz). Takova neshto ne bqh vijdal. Imame i Paseo 96-ta na 270000km. E tova e begachka. Sushto nikakvi problemi nikoga.
Ta sega za hybrida. Shte go probvam do BG da se pribera s nego ot Belgiq. Posledniq mu serviz e bil na 183000 sega e na 189000. Mislq nishto da ne pipam. Samo gas.
. Chetoh mnogo tuk za obslujvaneto, namerih i edna shema za obslujvaneto. Misleh za maslo na CVT-o, no tam pishe samo replace na 72 meseca t.e. 6 godini. Kolata vse oshte e na 5. Ne mislq da pipam.
Vie kakvo mislite?
Pozdravi
Здравейте,
Извинявам се за латиницата, ще инсталирам кирилица, само първо да видя как става

От една седмица съм горд собственик на Аурис Хибрид Комби 2014-та на доста километри - 187000, но честно казано не ми пука. Нали е Тойота. Това ми е 4-тата Тойота и съм заклет фен наистина. Няма такива коли откъм надеждност и здравина. Имах Старлет 88-ма, 1.3 12v карбуратор. Вървеше като за последно. Така си и отиде - един бандит го размаза в едно дърво. Имам Townace Noah 96-та. Седи за работа в БГ. Прибра ме от сърбия без капка вода (антифриз). Такова нещо не бях виждал. Имаме и Пасео 96-та на 270,000км. Е това е бегачка. Също никакви проблеми никога.
Та сега за хибрида. Ще го пробвам до БГ да се пребера с него от Белгия. Последният му сервиз е бил на 183х.км. Сега е на 189х.км. Мисля нищо да не пипам. Само газ

Четох много тук за обслужването, намерих и една схема на обслужването. Мислех за масло на CVT-то, но там пише само смяна на 72 месеца, т.е. 6 години. Колата все още е на 5. Не мисля да пипам...
Вие какво мислите.
Поздрави...
! | Съобщение от: slowtraveler |
Добре дошли.
Моля съобразявайте се с Правилата на форума.
Инсталиране на кирилица не е трудна задача - колегите не са длъжни да четат писания на шльокавица.
Направих си труда да 'преведа' писаното, но второ такова мнение няма да бъде одобрено... |