Здравейте, каня се да стана участник във форума с Рав4 2007г. Гледах колата на сервиз, диагностика и тн, но...:
1. Колата е регистрирана, но в големия талон пише като забележка "нестандартен номер на двигател". Проблем ли ще е това при пререгистрацията?
2.Къде се намират номера на шасито и двигателя за да ги сравня
3. И последно, при старт излиза VSC AWD с ключе отпред. Това е грешка или просто излиза период за сервизиране.
Много ви благодаря предварително за помощта
Покупка на Тойота Рав4 2007г Д4Д
-
- Благодарил/а: 7 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Ами що да е проблем, нали заптие-умник го е писал това в талона? За другото- не знам.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
- Kiki
- Автомобил: РАВ 4 ХА 30
- Благодарил/а: 4 пъти
- Получена благодарност: 14 пъти
Аз съм докарвал кола от Германия и в КАТ при регистрацията не знам по каква причина не можаха да разчетат номера на мотора.
В големия талон написаха на мястото на номер двигател - "без номер".
Така я карах и след това при продажбата и пререгистрацията от новият собственик, нямаше никакъв проблем.
Това според мен е равносилно на твоето "Нестандартен номер двигател" и не би трябвало да имаш проблем при регистрацията.
В големия талон написаха на мястото на номер двигател - "без номер".
Така я карах и след това при продажбата и пререгистрацията от новият собственик, нямаше никакъв проблем.
Това според мен е равносилно на твоето "Нестандартен номер двигател" и не би трябвало да имаш проблем при регистрацията.
За разлика от главата, коремът казва кога е празен!