От около 10 дни имам Avensis T25 Wagon. Колата е доста запазена на външен вид, техническото й състояние също е перфектно, но има някои дребни (или не чак толкова дребни забележки по интериора).
Като за начало завесата, която покрива пространството над багажника е със счупени накрайници за захващане към отворите, към които се захваща (не знам дали го обясних добре, ако трябва ще ви го снимам

Това, което повече ме притеснява обаче е, че таблото е напукано по цялата си дължина, включително и над секцията с оборотомера и скоростомера. Пукнатините не са големи, но сега ми се набиват на очи и ме дразнят. Повече ме притеснява обаче дали не е гърмял еърбег. Не знам как при огледа не ги забелязах, изцяло моя грешка си е... Знам, че нашите автоджамбази успяват да замаскират така таблата, че почти да не си личи, че нещо се е случвало. Има ли начин, без да се маха таблото да се установи дали всички еърбези са си на мястото?
Иначе колата е от Южна Италия (Сицилия) и другата ми хипотеза е, че таблото се е напукало от силното слънце. Купето е оглежадано доста обстойно, включително и на стенд, и по него няма следи от удари, няма и разлика в цветовете на детайлите.