Нова корола версо??
Нова корола версо??
Някой чувал ли е дали в скоро време се предвижда обновяване на Корола Версо. Май тя остана най отдавна необновявана от моделите на местния пазар?
видях го този фейслифт. Честно казано разликите са незабележими. Имам предвид цялостна промяна в стил Аурис, например.
А също и живо ме интересува дали не се очаква Ярис версо. Стария е страшно удобен, но жена ми категорично отказва да купуваме стара кола. В Япония има Рактис - наследник на Ярис версо, но за сега не съм чул нищо за представяне в Европа.
А също и живо ме интересува дали не се очаква Ярис версо. Стария е страшно удобен, но жена ми категорично отказва да купуваме стара кола. В Япония има Рактис - наследник на Ярис версо, но за сега не съм чул нищо за представяне в Европа.
- Me4oKyX
- Получена благодарност: 1 път
- Обратна връзка:
Незанм защо, но май няма да има скоро обновяване на Ярис версо... Даже май изобщо няма да го има като модел. И Авенсис Версо е супер, но явно не е рентабилен и не се продава достатъчно. И вярно си е, че малко хора биха дали толкова пари за такива коли.... Не че ги няма, но явно са по-малко отколкото им се иска на Тойота.
Иначе за заместник на Ярис версо-то може да вземеш една Корола, хачбек-а и без това са на разпродажба, щом не ти допада Аурис-а.
Но честно казано новият Ярис е просто прекрасен..... малко по-малък е от версо-то, но пак е страхотен автомобил, мислен е точно за града, всичко му е супер ергономично и има около 25235 джоба в колата, където една жена може да си побере всичко нужно! laugh.gif А на една жена и трябва доста място!
Сериозно - взехме един такъв 1.3 ВВТи и е просто прекрасна кола.... не очаквах да ми хареса толкова, защото съм 100-тина кила човече, но дори и на мен ми е комфортно в тоя джуджо
biggrin.gif Няма да сбъркаш с новия Ярис определено!

Да, яриса е добър, гледах го и го карах, но версото беше съвсем различен, той е нещо средно между баничарка и малка, градска кола. Между другото яриса съвсем не е изгодна покупка в сравнение с ауриса, който е само 2-3 хил. лв по-скъп, но е много по-"кола". Ти за какви короли хетчбек говориш, стария модел ли? В София не с е предлагат вече