Здравейте, колеги.
Карам РАВ4 III 2006г. D-CAT 177hp. Преди около 6 месеца при движение по магистрала, ми се наложи рязко да натисна спирачка, тъй като ме засече автомобил без да дава мигач

. По време на спирането, от предната лява страна на равката се чу много силно изпукване. През следващите няколко дни, при движение в града по неравности, се чуваше силно тропане от към педала и волана все едно нещо метално се удря в купето. На равен път и магистрала всичко е ОК. Отидох в сервиз и казах да я качат на стенд и да проверят абсолютно всичко по предницата и кормилното управление и да го сменят без да ме питат/уточнявам, че 1 месец преди това съм сменил една биалетка и амортисьорите с KYB/. На следващия ден ми се обадиха от сервиза и ми казаха, че е заминала още една биалетка и тампони на двигателя и всичко друго си е ок, но колата след смяната им пак тропа. След много четене по форумите изпратих в София в ТУ рейката за рециклиране. От там ми я върнаха, тъй като всичко и било ок/Много са точни/.
Последно в един сервиз ми казаха, че имало лек луфт в спирачния апарат, но не тропало от там.
Проверени са всички, карета, скоростна кутия, гумени уплътнения и тампони - равката скърца и припуква вече и на място. Бил съм в над 5 сервиза до сега - VW, Тойота/Дикси София/ др. и не и не.
Горещо моля за съдействие и предварително благодаря!!