GENEVA 2005 -->>>novite modeli Lexus
- Blago_4A-GE
- Обратна връзка:
GENEVA 2005 -->>>novite modeli Lexus
Sega se vrashtam ot geneva, novia IS e strashen, no oshte po strashna e LF-A prosto njamam dumi:)
strahotni sa. Snimki ot subitieto ima na www.blago99.com v photos.
Carpe Diem
BrAmKo-4A-GE_AE92

BrAmKo-4A-GE_AE92
Re: GENEVA 2005 -->>>novite modeli Lexus
gotini snimki! men za sega nai-me kefi noviyat GS na Lexus, napravo neveroyaten!Blago_4A-GE написа:Sega se vrashtam ot geneva, novia IS e strashen, no oshte po strashna e LF-A prosto njamam dumi:)

da, gotini snimki, samo ne znam kolko vreme si si igral da gi kachvash taka(az s komputrite sam malko skaran, ta za tova taka si mislia). az taz godina na nashto avto shou ne se prestarah da snimam koi znae kolko, no imam razni snimchici, triabva da vidim ako Lorda moje da gi kachi na negovia host ili moga i az da kacha tuk niakolko. s nego baia se chudihme za Lexus LF-A, ta nakraia daje snimahme pod kolata(kat maimuni sme se zavirali), i ostanovihme che niama poluoski, ta si beshe iavno samo niakav model det go butat vatre, ne beshe istinska kola. btw, i pri nas imashe izriazani hibridi(gledam che imash snimka na izriazan Prius), no pri nas biaha Lexus RX400 i Toyota Highlander.
- Прикачени файлове
-
- asc1.jpg (46.82 KiB) Преглеждано 19097 пъти
Последно промяна от ALTEZZA на 07 Мар 2005 09:23, променено общо 1 път.
->
- LordDigital
- СупраДжия
- Blago_4A-GE
- Обратна връзка:
Lexus Number 1
Az ot zialoto izlojenie v \\geneva nai mnogo se spriah na Novia lexus, strashen e LF-A, tova za men e kola haresva mi esteticheski , ochakvah da vida Toyotata na alessandro volta ama ja njamashe:) http://www.toyota.com/vehicles/future/volta.html
Carpe Diem
BrAmKo-4A-GE_AE92

BrAmKo-4A-GE_AE92
- Blago_4A-GE
- Обратна връзка:
Sega shte pusna edna galeria , samo da ja napravia dokato bjah v japan i po tochno v Toyota predstavitelstvoto s test pisti i dr.... samo da ja kacha i puskam link samo za fenove na toyotaALTEZZA написа:da, gotini snimki, samo ne znam kolko vreme si si igral da gi kachvash taka(az s komputrite sam malko skaran, ta za tova taka si mislia). az taz godina na nashto avto shou ne se prestarah da snimam koi znae kolko, no imam razni snimchici, triabva da vidim ako Lorda moje da gi kachi na negovia host ili moga i az da kacha tuk niakolko. s nego baia se chudihme za Lexus LF-A, ta nakraia daje snimahme pod kolata(kat maimuni sme se zavirali), i ostanovihme che niama poluoski, ta si beshe iavno samo niakav model det go butat vatre, ne beshe istinska kola. btw, i pri nas imashe izriazani hibridi(gledam che imash snimka na izriazan Prius), no pri nas biaha Lexus RX400 i Toyota Highlander.
Carpe Diem
BrAmKo-4A-GE_AE92

BrAmKo-4A-GE_AE92
- Blago_4A-GE
- Обратна връзка:
MAlko snimki ot Toyota Japan
Malko sa stari ot april 2004 no si struva da se vidjat.
Moje da gi vidite na http://www.blago99.com/toyota
ima interesni neshta.
ima interesni neshta.
Carpe Diem
BrAmKo-4A-GE_AE92

BrAmKo-4A-GE_AE92
- Japanese_fever
- Автомобил: 2014 Toyota Zelas
- Получена благодарност: 1 път
Re: MAlko snimki ot Toyota Japan
Последната снимка черната лимузина до Лексуса не е ли Майбах?!? biggrin.gifBlago_4A-GE написа:Malko sa stari ot april 2004 no si struva da se vidjat.
ima interesni neshta.
2014 Toyota Zelas, 2.5L VVT-i (2AR-FE), 6-speed
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!
България ще се оправи тогава, когато всички, които са свалили катализаторите си - ги сложат обратно!