После свалят дисковете и казват имат голям ръб 2 мм. Аз им казвам ,че не съм подготвен в момента и дали не може да се направи нещо ....ми казват може малко да ги припилим. Аз под това разбирам хващане на една стружка , а то....излиза момчето с диска слага го на земята и почва с шлайфа да пили

После се оказва , че липсвали накакви гумички пак на задните спирачни апарати....верно липсваха, та поръчахме ги и тях. Водачите старателно ги изчистиха , намазаха със смазка сглобиха и ти да видиш след 4 часа паля колата

Първа , втора, ....пета и спирам аз ама всъщност не спирам....няма никой в къщи дет се вика. Пак така , но с по голяма скорост и рязко набиване на спирачки и не само ,че не спира хубаво ами като стара жигулка, ами и абс го няма никакъв и колелата блокират

Най-интересното е , че лампата на абс не светна или не светна никога, а би трябвало ако има проблем с него

Та си мисля ,че не са се справили с дисковете и аз се чувствам ужасно , че им позволих да го направят

Мнения?
П.С. После премерих дисковете и бяха 22 мм а нови би трябвало да са 26 мм (ОЕМ ките са)