Проблем с Тойота Корола Версо 2.0/116кс
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 334 пъти
- Получена благодарност: 364 пъти
Диагностика... Смяна на въздушен филтър, проверка дюзи и турбо. И някой друг клапан...
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
- kostadinnm
Колега, имате и друга тема, в която сте обяснил по-подробно - нямаше нужда да пускате нова.
На същия двигател(моята) с подобни признаци ми изчистиха EGR-клапана и от година не е правила мизерии. Check-a не ми е светвал когато стана, а за грешка не съм се сетил да ги питам. Обърнете се към сервиз, които ще им се занимае да ви оправят проблема. Всеки случай, ако е EGR-а не се притеснявайте - моите майстори ме увериха, че нищо й няма докато бях така 10-тина дена. Само внимавайте да не ви откраднат катализатора! За самото чистене ми взеха 30-40лв някъде в столицата
Хубаво сте си добавили местожителството, но може да си сложите и подпис с модела, който карате.
Поздрави и добре дошъл!
На същия двигател(моята) с подобни признаци ми изчистиха EGR-клапана и от година не е правила мизерии. Check-a не ми е светвал когато стана, а за грешка не съм се сетил да ги питам. Обърнете се към сервиз, които ще им се занимае да ви оправят проблема. Всеки случай, ако е EGR-а не се притеснявайте - моите майстори ме увериха, че нищо й няма докато бях така 10-тина дена. Само внимавайте да не ви откраднат катализатора! За самото чистене ми взеха 30-40лв някъде в столицата

Хубаво сте си добавили местожителството, но може да си сложите и подпис с модела, който карате.
Поздрави и добре дошъл!
Corolla 2006 2.0 D-4D | sedan, SOL