охлаждане toyota corolla
охлаждане toyota corolla
Здравейте,пиша Ви поради следния проблем . Днес сутринта при студен двигател при подаване на контакт директно се включи перката за охлаждане и работи постоянно независимо от температурата на двигателя и така през целият ден независимо дали е топла или студена още като подам контакт перката се включва. Колата е тойота корола 1.4 86к .с.1998г. две врати.Благодаря Ви предварително за мненията.
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
охлаждане toyota corolla
Когато се развали датчика, който включва вентилатора се получава така. Направено е с цел да не прегрее двг поради липса на вентилатор.
Carina E 4AFE LB 1992
охлаждане toyota corolla
Благодаря Ви.А къде да търся датчика? Предполагам че е различен от този за температурата на двигателя (поне при някои от другите коли които съм имал са били два различни)?
- max-2
- Благодарил/а: 42 пъти
- Получена благодарност: 110 пъти
охлаждане toyota corolla
Датчика се намира на термостатното тяло над скоростната кутия , там откъдето излиза горния маркуч за радиатора , датчика е с мръсно бяла пластмаса и само един кабел с почти кръгла букса 

Човек и добре да живее умира .......
охлаждане toyota corolla
Здравейте след като проверих релето и датчика, и се оказаха здрави стигнах до оградения с червено на схемата превключвател.Можете ли да ми помогнете за какво служи този превключвател и къде се намира.
- Toyota Fan Forever
охлаждане toyota corolla
Здравейте!
Точно това заграденото е един датчик, приличащ външно на такъв като този за налягане на маслото само че е навит в тяло, свързано с тръбире с фреон на климатика.
Точно това заграденото е един датчик, приличащ външно на такъв като този за налягане на маслото само че е навит в тяло, свързано с тръбире с фреон на климатика.
Преместването на единица товар на единица разстояние е работа. Работата извършена за единица време е мощност. Всяка система обаче след Големия взрив се стреми към покой.
охлаждане toyota corolla
А според Вас проблема дали не е в намалено налягане на фреона и от там този датчик да прекъсва веригата на масата от термодатчика?
А дали можете да ме опътите къде да го търся.
БЛАГОДАРЯ!
А дали можете да ме опътите къде да го търся.
БЛАГОДАРЯ!