От 2г зареждам на една бензиностанцийка пред блока с 2 колонки. Общо взето горивото е най тънко там, нищо че горивото им се кара от доставчиците на ОМВ. Дизела в момента е 1.92, а 95 е 1.97. Една идея са по високи цените на близкото ОМВ от което съм зареждал, което пък от своя страна държи най-ниските цени на ОМВ бензиностанциите в цяла София - около 15 стотинки надолу спрямо ОМВ на цариградско, което е на 2км от вкъщи(както спомена gena_bs от доста време и OMV са франчайз). Преди това дълго време зареждах на Лукойл, като само от там съм наливал "Премиум" нафта уж почистваща и тинтириминтири. Преди повече от 8 години пък зареждах само на Шел, ама нещо ми бяха паднали в очите, а и вече не са ми удобни. Лошо гориво от всичките изброени по горе бензиностанции не съм наливал, но и не съм забелязал някоя да ми е наляла по хубаво. Общо взето кафето на ОМВ е най-хубаво според мен

.
Газ специално наскоро ми препоръчаха да сипвам от Лукоил, че контрола бил по висок та била най чиста. Но това не означава най-добра. За боклуците в горивото ставаше въпрос.
Към 2-3 години съм зареждал и от Петрол от оная газ "Blu нещо си" Лошо не съм видял, освен леко завишен разход. Но това е субективен фактор защото и понавървяваше една идея повечко и оттам и крачето понатежава

.
Та все съм попадал на еднакви горива и бензиностанциите ги избирам по цена, освен ако не пътувам. Тогава предпочитам ОМВ заради кафето. Чат пат спирам и на Лукойл. Дано не попадам на куци бензиностанции и занапред. Избягвам "noname" бензиностанцийките когато пътувам. Имам доверие само на малката Mega Him пред блока. От там нафтата съм я карал без добавки, и когато служебнитен фордове заредени от ОМВ палеха едва едва, то Пежака палваше от четвърт оборот с евтинка нафта.
Ше взема да гласувам за ОМВ зарад кафенцето и симпатичните какички. А вие внимавайте да не ви маркират с горивото билетче "Милион и едно пожелания", че има да се чудите що плащането не минава (Случка отскоро на ОМВ в Бяла

).
Имам наблюдение, че който има карта за отстъпка от дадена верига зарежда от там.