Avensis T27 2016 - автоматично прибиране на странични огледала след заключване от дистанционното ?
Avensis T27 2016 - автоматично прибиране на странични огледала след заключване от дистанционното ?
Мнение от vpeychev » 07 Апр 2016 20:15
Здравейте.
Имам следния въпрос:
Има ли някакво решение за това да се прибират страничните огледала от дистанционното?
Вътре в колата имам бутон, с който могат да се сгъват /тоест моторизирани са/, но това е единствената възможност.
В сервиза казват, че няма такава екстра.
Преди време се е предлагал някакъв комфорт пакет, с който проблемът се е решавал, но вече не се предлага.
Благодаря Ви за помощта.
Имам следния въпрос:
Има ли някакво решение за това да се прибират страничните огледала от дистанционното?
Вътре в колата имам бутон, с който могат да се сгъват /тоест моторизирани са/, но това е единствената възможност.
В сервиза казват, че няма такава екстра.
Преди време се е предлагал някакъв комфорт пакет, с който проблемът се е решавал, но вече не се предлага.
Благодаря Ви за помощта.
Последно промяна от Akima на 07 Апр 2016 21:16, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.Правопис.Вежливост.Форматиране.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.Правопис.Вежливост.Форматиране.
vpeychev
Freedom
Мнение от memorex » 09 Апр 2016 09:18
+1,
Точно така.Аз я имам тази опция заводски монтирана и добре си спомням зимата при отключване когато колата е стояла отвън за какво пращене става дума.Общо взвто се чудя как издържа и не се строши някой моторче.
Точно така.Аз я имам тази опция заводски монтирана и добре си спомням зимата при отключване когато колата е стояла отвън за какво пращене става дума.Общо взвто се чудя как издържа и не се строши някой моторче.
memorex
Akima
Мнение от vpeychev » 11 Апр 2016 13:50
Много благодаря, точно това търсех. Колкото за обледяването, предишната ми кола имаше такава функция за прибиране на страничните огледала. Никога не съм имал проблеми.
vpeychev
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 339 пъти
- Получена благодарност: 371 пъти
Мнение от slowtraveler » 11 Апр 2016 14:59
Ами с ВСИЧКИТЕ си автомобили със сгъващи се огледала съм имал проблеми при обледеняване.. На някои огледалата не искаха да се отворят, а на други - се отварят чак напред, явно заради замръзнал краен изключвател...
Не ежедневно, но всяка зима е имало такъв случай (и то при условие, че в момента, в който предполагам такъв случай просто не ги прибирам).....
Не ежедневно, но всяка зима е имало такъв случай (и то при условие, че в момента, в който предполагам такъв случай просто не ги прибирам).....
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
slowtraveler
Мнение от Wankata » 14 Сеп 2017 09:57
Здравейте.
Имам следния въпрос.
Закупих си такъв модул за автоматично прибиране на огледалата но за него освен плюс 12V и минус трябва да се подаде сигнал за отключване и заключване за да се прибират. Някой може ли да помогне със ел. схема за да видя от къде да ги взема тези сигнали или поне куде се намира модула за управление на централното заключване, за да се опитам да ги намеря от там.
Благодаря предварително!
Имам следния въпрос.
Закупих си такъв модул за автоматично прибиране на огледалата но за него освен плюс 12V и минус трябва да се подаде сигнал за отключване и заключване за да се прибират. Някой може ли да помогне със ел. схема за да видя от къде да ги взема тези сигнали или поне куде се намира модула за управление на централното заключване, за да се опитам да ги намеря от там.
Благодаря предварително!
Toyota Avensis 2.2D-CAT 150HP/2013
Wankata
Мнение от boteto » 04 Окт 2017 10:16
Толкова нов Авенсис при това с електрическо прибиране на огледалата трябва да има и автоматичната функция.
За да проверите (активирате/деактивирате функцията) се прави следната комбинация:
1. Контактния ключ в положение OFF
2. Задържане едновременно на бутона за регулиране на огледалата в позиция нагоре заедно с бутона за прибиране на огледалата за повече от 2 секунди.
Това е процедурата за деактивиране и активиране от книжката на Корола 2017.
За да проверите (активирате/деактивирате функцията) се прави следната комбинация:
1. Контактния ключ в положение OFF
2. Задържане едновременно на бутона за регулиране на огледалата в позиция нагоре заедно с бутона за прибиране на огледалата за повече от 2 секунди.
Това е процедурата за деактивиране и активиране от книжката на Корола 2017.
2017 Corolla 1ZR-FAE CVT Sol
2021 RAV4 (XA50) M20A-FKS CVT AWD
2011 Verso 1AD-FTV
2021 RAV4 (XA50) M20A-FKS CVT AWD
2011 Verso 1AD-FTV
boteto
mishos85
- Freedom
- Благодарил/а: 9 пъти
- Получена благодарност: 12 пъти
Мнение от Freedom » 20 Яну 2023 18:06
Проблемът електрически ли е или механичен?
Freedom
Обратно към “Електрическа система, навигация, музика”
Иди на
- Всичко за TOYOTA
- ↳ Общи теми
- ↳ Клубни срещи
- ↳ Toyota Мания
- Технически въпроси
- ↳ Общи технически въпроси
- ↳ Двигатели
- ↳ Газови уредби
- ↳ Електрическа система, навигация, музика
- ↳ Хибридно задвижване - Hybrid Synergy Drive (HSD)
- ↳ Трансмисия
- ↳ Спирачна система
- ↳ Окачване
- ↳ Интериор/екстериор
- Електрически автомобили
- ↳ Общи разсъждения
- ↳ Електрически автомобили Тойота
- ↳ Зарядни станции
- LEXUS
- ↳ Общи теми
- ↳ Технически въпроси
- Отдел Subaru