На колата от подписа ми забелязах преди седмица, че се е появила подутина от ръжда голяма колкото 1ст. Мога да го снимам, но за сега прилагам ориентировъчна снимка.
Ходих при един автобояджия и той ми каза че това нещо е хубаво да се оправи докато е малко още защото отдолу под боята не се знае колко е. Имало опасност да тръгне по веждата на калника, а както се вижда на снимката тоя елемент май не се сменя. Цената която ми каза е 120лв за детайл. Мойта питанка е дали някой е оправял такъв проблем и има ли други варианти като забавяне на ръждата или спирането й? Също така ако не предприема нещо до колко време ръждата ще стане по-голяма или ще има не толкова лесно поправими щети? Пребоядисването на 1 елемент не изпъквало на фона на останалите ако се полира и пастира колата след това

понеже колата е от Германия и щом на едно място е тръгнало малко ръжда дали да не я пребоядисам цялата и така да се отстранят и други бъдещи проблеми? Като цяло по предния капак имам доста точки (до метал) от камъчета както и 1 дълбока резка по предния калник така че и тези неща ще се оправят. Благодаря за помощта и извинете за дългия пост.