Здравейте и от мен,
от няколко дни съм горд собственик на Corolla Е18 1.33 VVTi 2015 LUNA,но ме дразни една малка подробност:
Слагам USB и на екрана песните ми ги изкарва на списък,а във USB-флашката са ми на папки,има ли някаква настройка която трябва да се направи на флашката или на системата за да мога да си ги избирам по папки.
ПП.Имам и Avensis но там нямам такъв проблем имам си бутон на дисплея FOLDER и ми ги изписва всички папки!
Благодаря предварително!
EDIT
С две думи искам да разбера мога ли да си избирам папките?
Corolla Е18 1.33 VVTi 2015 LUNA - Аудио система - папки ?
Corolla Е18 1.33 VVTi 2015 LUNA - Аудио система - папки ?
Последно промяна от Akima на 08 Яну 2016 22:25, променено общо 3 пъти.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.
Причина: Променено заглавие.Моля прочетете правилата и важните теми.Добре дошъл.
- Рошко
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 3 пъти
- Обратна връзка:
Re: Toyota Corolla - Музикална Система
За съжаление не може да ги показва като папки. Единственият workaround е вместо да ги слагаш в папки, да слагаш името на дадена папка като име на албум в Properties на песните, които искаш да виждаш в папка, тъй като системата има показване по папки.
Re: Toyota Corolla - Музикална Система
Значи,в настройките на песента,задавам на мястото на албул въвеждам име на папка както искам да си я кръстя?
Re: Corolla Е18 1.33 VVTi 2015 LUNA - Аудио система - папки
Интересното в случая е,че като маркирам всички песни и дам пропъртис мога да задам на всички име на албума
и всички са поправени
утре сутринта ще пробвам дали ще стане и в колата 

- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Re: Corolla Е18 1.33 VVTi 2015 LUNA - Аудио система - папки
Наско,
след като изяснихме каква е колата и вече получихте добро предложение за справяне с проблема остава да:
1.Ви честитим новата придобивка - желая ви много безаварийни километри и хубави спомени с Corolla-та.
2.Да спомена,че е хубаво USB паметта да е форматирана във FAT32.
3.Системата поддържа максимален брой от 9999 файла - до 3000 папки при максимум 255 песни в папка.
4.Ползвайте Tag & Rename за промяна на имената,а ID3 Tag Remover или ID3KILL за премахване на имената.
5.Системата не поддържа m3u плейлисти.
http://www.toyotanation.com/forum/377-1 ... stick.html
Успех.

след като изяснихме каква е колата и вече получихте добро предложение за справяне с проблема остава да:
1.Ви честитим новата придобивка - желая ви много безаварийни километри и хубави спомени с Corolla-та.

2.Да спомена,че е хубаво USB паметта да е форматирана във FAT32.
3.Системата поддържа максимален брой от 9999 файла - до 3000 папки при максимум 255 песни в папка.
4.Ползвайте Tag & Rename за промяна на имената,а ID3 Tag Remover или ID3KILL за премахване на имената.
5.Системата не поддържа m3u плейлисти.
Полезно четиво:USB communication
formats
USB 2.0 HS (480
Mbps) and FS
(12 Mbps)
File formats FAT 16/32
http://www.toyotanation.com/forum/377-1 ... stick.html
Успех.