От вчера се сдобих с Тойота Avensis 1,8 VVTI (2007) biggrin.gif и както може да се досетите имам един куп въпроси, на които не мога да намеря отговор, но двата, които най-живо ме интересуват в момента са:
1) Мисля, че колата няма функция за автоматично пускане на фаровете (или поне аз не можах да намеря, а не пише нищо по този въпрос в ръководството). Предишните ми коли винаги са имали такава функция и съм отвикнал да ми се налага да ги пускам. Та, има ли вероятност да съм пропуснал да видя някоя скрита опция, или изобщо какви са възможните решения?
2) Забавно е, че автомобил от тази година (век?!) има касетофон... е, има и диск, но то е абсолютно същата отживелица. Забавно е само докато не решиш че искаш да си пускаш музика по собствено желание, защото тогава става досадно (да записваш дискове и да се чудиш къде да ги държиш и тях). Има ли някакъв елегантен начин да изкарам външен вход или още по-добре някакъв модул за Bluetooth. Мисля че на волана имам бутон за приемане на обаждане, но не знам до колко колата е подготвена. Какви са възможностите? Има ли афтърмаркет решения?
Като цяло ще се радвам да получа каквито и да са съвети, които бихте се сетили. Сигурен съм, че има много детайли, които е хубаво да се знаят, а идват само с опита.
Благодаря предварително.
P.S.
Моля, да ме извините ако това вече е дискутирано безброй пъти (както вероятно е), но не можах да намеря и функция за търсене във форума.