Здравейте,
искам да сменя заводските аудио говорители на вратите. Модела на колата е Корола е12 2003 Wagon. Размерите на говорителите са нестандартни 6 3/4", като имам и пищялки под прозорците на предните врати.
Интересува ме ако си купя стандартни 6 1/2 " говорители от някой магазин за техника, дали ще станат и да ми препоръчате добър аудио сервиз в София?
Аудио системата не е оригиналната, но предполагам, че това няма голямо значение при смяната на самите говорители.
Смяна на заводските аудио говорители Corolla E12 2003 ?
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Re: Смяна на заводските аудио говорители Corolla E12 2003 ?
edmondko написа:Интересува ме ако си купя стандартни 6 1/2 " говорители от някой магазин за техника, дали ще станат и да ми препоръчате добър аудио сервиз в София?
Не знам дали си струва.
Имаме добри отзиви за http://www.avitel-bg.com/.
Успех и моля да напишете развитието на въпроса.

Много внимавай с какви говорители сменяш старите.Аз смених моите с "Pioneer TS-G1332I" и съм много разочарован.Сега ще си търся други.
Avensis D4D-2001год.
Avitel ми дадоха цена от порядъка на 600 лв. за всички говорители с марка Hertz и уплътнения за баса не съм сигурен дали си струват парите.
- Akima
- Автомобил: Altezza
- Благодарил/а: 95 пъти
- Получена благодарност: 175 пъти
Помисли си колко струва цялата кола...edmondko написа:avitel ми дадоха цена от порядъка на 600 лв за всички говорители с марка Hertz и уплътнения за баса не съм сигурен дали си струват парите.