Мъж подарява цветя на жена си за 8-ми март.
- Знаеш, че не обичам цветя. По-добре да ми беше взел нещо. Не е задължително да е голям и скъп подарък. Нещо, което ти си измислил специално за мен, макар и скромно. Нещо, което като го видя и да си кажа "Аууу, Лексус"!
Powerd by Тройка на разсъмване
Да ме извиняваш,ама да честитиш на 17 Март "8Март" не е патерици,то си е направо протези.Kiki написа:Ха на "патерици" да Ви е честит и от мен! laugh.gif
Абе като се има предвид, че целият март си е "женски" месец, до 31-ви може да си се честити без проблеми...nowyaris написа:Да ме извиняваш,ама да честитиш на 17 Март "8Март" не е патерици,то си е направо протези.Kiki написа:Ха на "патерици" да Ви е честит и от мен! laugh.gif
Ти,колега,или не си женен,или страшно много си случил на съпруга.kickata написа:Абе като се има предвид, че целият март си е "женски" месец, до 31-ви може да си се честити без проблеми...nowyaris написа:Да ме извиняваш,ама да честитиш на 17 Март "8Март" не е патерици,то си е направо протези.Kiki написа:Ха на "патерици" да Ви е честит и от мен! laugh.gif
стига завиждаnowyaris написа:Ти,колега,или не си женен,или страшно много си случил на съпруга.
Ами,Десско,има и такива мъже,дето са случили на съпруга.Или дето много късно разбират , че не са случили........desSs написа:стига завиждаnowyaris написа:Ти,колега,или не си женен,или страшно много си случил на съпруга.
Ти верно ще излезеш голям мискинин biggrin.gif . Все пак не забравяй че на някои от нас темата трябва да е 48+. Не че това ще промени съдържанието на темата де.Само няма да си сравняваме половинките,ами например....... например четвъртинкитеAkima написа:Ако ще си мерите половинките - ще напарвя тема 18+ в Офтопика...![]()
Все пак трябва да се сравняват кубиЦи,снимки,4х4-то и т.н.
Патериците са си 40 дена, мой човек.nowyaris написа:Да ме извиняваш,ама да честитиш на 17 Март "8Март" не е патерици,то си е направо протези.Kiki написа:Ха на "патерици" да Ви е честит и от мен! laugh.gif
Да бе,мой човек,ама когато поднасяш съболезнования,не когато честитиш "8Март" biggrin.gifKiki написа:Патериците са си 40 дена, мой човек.nowyaris написа:Да ме извиняваш,ама да честитиш на 17 Март "8Март" не е патерици,то си е направо протези.Kiki написа:Ха на "патерици" да Ви е честит и от мен! laugh.gif
Потребители разглеждащи този форум: Ahrefs [Bot] и 9 госта