Покупка на Corolla E12 1.4 VVTi- до 6000 лв. общо - обяви?

Vanchu

Покупка на Corolla E12 1.4 VVTi- до 6000 лв. общо - обяви?

Мнение от Vanchu » 08 Мар 2015 16:37

Здравейте колеги,

Искам да си закупя Корола бюджета не е много голям до 6000лв може и отгоре, но това да ми стигне до ниво каране, тоест със всички разходи. Имам набелязан един автомобил, но по обявата в интернет гледам, че е отрупан с екстри, дали наистина може да ги има при този модел и ако може някой да ми обясни за тоя блокаж на диференциала, има ли го, как работи при тойота и т.н.
А ето я и въпросната кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=912meg

PS: Не съм чел се добри отзиви и от къщата, ако може някой да каже, става въпрос за автокъща "МАК"
Последно промяна от Akima на 08 Мар 2015 19:56, променено общо 1 път.
Причина: Променено заглавие.Преместена в правилния раздел.

Аватар
ss_mitko

Re: Toyota Corolla

Мнение от ss_mitko » 08 Мар 2015 17:12

Колега,
Избора на модел е много добър, но със сигурност някой от екстрите ги няма точно на този автомобил.
Няма блокаж на диференциала, автопилот, хладилна жабка, мултифункционален волан и ме съмнява да има автоматичен контрол на стабилноста.
От вън изглежда добре, на снимките не се виждат луфтове между детайлите.

Аватар
Akima
Автомобил: Altezza
Благодарил/а: 95 пъти
Получена  благодарност: 175 пъти

Re: Toyota Corolla

Мнение от Akima » 08 Мар 2015 19:54

Vanchu написа:Здравейте колеги,

Искам да си закупя Корола бюджета не е много голям до 6000лв може и отгоре, но това да ми стигне до ниво каране, тоест със всички разходи. Имам набелязан един автомобил, но по обявата в интернет гледам, че е отрупан с екстри, дали наистина може да ги има при този модел и ако може някой да ми обясни за тоя блокаж на диференциала, има ли го, как работи при тойота и т.н.
А ето я и въпросната кола: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=912meg

PS: Не съм чел се добри отзиви и от къщата, ако може някой да каже, става въпрос за автокъща "МАК"
Добре дошъл,
моля прочети правилата и важните теми.

Заглавието и раздела си ги объркал - този път аз ще ги оправя,но се считай за ориентиран,за да няма санкции.

Като прочетох обявата и глупостите,които са добавени бих бягал далеч от този продавач.
Замисли се за какво става въпрос щом те подвежда още с обявата - за неща,които се проверяват с 2 клика на мишката.

Моделът е един от най-сполучливитe на Toyotа.

Успех с търсенето. :thumbsup:
ss_mitko написа:Няма блокаж на диференциала, автопилот, хладилна жабка, мултифункционален волан и ме съмнява да има автоматичен контрол на стабилноста.
Ако ги имаше тези неща направо отивам и купувам две - аман от "джамбазари". biggrin.gif :whistle:
Тържеството на разума се състои в това да живееш в мир с тези,които нямат разум.
Изображение
Непрочетените книги умеят да си отмъщават.
Особено добре това се отдава на "Наказателен кодекс" и "Ръководство за употреба на верижен трион".

Аватар
ffsolutions

Re: Покупка на Corolla E12 1.4 VVTi- до 6000 лв. общо - обяв

Мнение от ffsolutions » 09 Мар 2015 07:59

Колеги, недейте така, сигурно има логично обяснение! Например, че продавача е копирал описанието на последния Лексъс, който е продал, и просто го е поставил на Королата. tooth.gif Иначе колата сигурно е на 103 хил., защото е карана само до 40 км/час от някоя баба, само събота и неденя, само в градски условия по чисто нов асфалт, и е била гаражна! tooth.gif

Шегата на страна, Vanchu, по-добре се насочи към обява от частно лице, не от автокъща. Там има по-голям шанс да попаднеш на поддържан автомобил, като се има предвид че човека, който го продава, до вчера е карал колата. Можеш и да спестиш от някой друг разход като еко такса, гражданска, винетка, данък и т.н.. Разбира се, винаги има риск и си трябва и късмет, но там шанса да си хванеш таралеж е по-малък, поне според мен.
2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел

Публикувай отговор