дойде си по симптоматика време да сменям предните дискове и накладки. Вече доближих 75К и има видимо и сериозно износване , чува се шум при спиране, спирачната течност е намаляла доста ... Задните дискове, както и се очакваше са с по-малко износване. Не знам какви дискове се влагат първоначално, накладкате са БОШ ... то май и сп.система е такава. Та се чудя, какви дискове и накладки да обсъдя с майстора ми: БОШ, Текстар, ТРВ, Феродо, Делко, Цимерман, Паджит, Блу Принт, АТЕ или пък ... Брембо

Принципно съм за БОШ-а, но ако от нещо съм недоволен от тези в момента то това е изключително неприятното ръждясване на дисковете. Разбира се има обстоятелства при мен - вкъщи и работата колата стои в гараж и влажността е висока. Да не говорим, че ако измия колата и паркирам веднага в гаража, когато я изкарвам потеглянето става с трясък - накладките залепват върху дисковете ... И после дълго време се чува неприятен шум при спиране, докато диска се изчисти.
Достатъчно е само препоръка от колеги, които са сменявали на този модел автомобил. Благодаря !