За реглажа ти трябва дълга, кръстата отвертка. Реглажните болтове се целят, горе-долу, лесно. В нета има и схеми за Авенсиса.ffsolutions написа: ...
Като резултат - виждам много добре, но на прекалено късо разстояние, и при по-висока скорост от 90-100, или повече км/ч., просто времето за реакция е много малко и не се чувствам комфортно. Та сега ще търся регулиране, за да станат нещата както трябва.
Благодаря, колега!lederman написа: За реглажа ти трябва дълга, кръстата отвертка. Реглажните болтове се целят, горе-долу, лесно. В нета има и схеми за Авенсиса.
Аз смених халогенните фарове с ксенонови (целите фарове), като преди монтажа ксеноновите минаха през Герака. Резултата е идеален...
За светене, светят, а дали може да се монтират не знам. Аз имам един комплект, фейслифтови, свалени но за съжаление си далече и няма как да ти услужа за да пробваш.stefan_stz написа:Добре там е проблема че моите гнезда се стопиха на късите светлини .. просто искам да знам мога ли да сложа фаровете от фацелифта ксенон и те добре ли светят това ми е въпроса . Мерси
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта