TOYOTA AVENSIS 2.0 D4, VVTi - газов инжекцион
TOYOTA AVENSIS 2.0 D4, VVTi - газов инжекцион
Здравейте съфорумци,
притежавам Тойота Авенсис 2.0, D4, VVTi. Автомобилът е 2004 г., автоматик.
От няколко дни се замислям дали е възможно да и сложа газов инжекцион, защото доста е експлоатирам и разбира се ми дава голям разход.
Нека някой който е наясно да пише възможно ли е ? Какво би препоръчал и на каква цена.
Благодаря!
От няколко дни се замислям дали е възможно да и сложа газов инжекцион, защото доста е експлоатирам и разбира се ми дава голям разход.
Нека някой който е наясно да пише възможно ли е ? Какво би препоръчал и на каква цена.
Благодаря!
Re: TOYOTA AVENSIS 2.0 D4, VVTi - газов инжекцион
iliq_81 написа:Здравейте съфорумци,
Благодаря!
Здравей,колега.И аз съм със същия Авенсис,само че е 2005. За съжаление - не става за газификация.СЪС СИГУРНОСТ.
-
- Благодарил/а: 14 пъти
- Получена благодарност: 16 пъти
Няма нещо, което не става! Има само такива майстори!
Няма вариант Директно впръскване да се газифицира в Бг.
Има разработени ГИ само за ФСИ мотори на ВАГ, останалото е експеримент - и ГДИ, и ЖТС и Д4 Не стават. Ако някой иска да си прежалва колата да слага.
Има разработени ГИ само за ФСИ мотори на ВАГ, останалото е експеримент - и ГДИ, и ЖТС и Д4 Не стават. Ако някой иска да си прежалва колата да слага.
- ffsolutions
Здравей, колега!
За съжаление няма как да се газифицира 2.0 мотора. Опция има само при 1.8 двигателя.
П.С. Да те подпитам, пипа ли ти масълцето мотора? И ако не - имаш ли информация дали проблемът е бил гаранционно сменен от предишния/предишните собственици? Благодаря!
За съжаление няма как да се газифицира 2.0 мотора. Опция има само при 1.8 двигателя.
П.С. Да те подпитам, пипа ли ти масълцето мотора? И ако не - имаш ли информация дали проблемът е бил гаранционно сменен от предишния/предишните собственици? Благодаря!

2005 Toyota Avensis T25 Estate - 2.0, 1CD-FTV powerplant
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
"Щастието ни зависи от нас самите."
- Аристотел
[quote="ffsolutions"]Здравей, колега!
[
До колкото съм запознат и още при избирането се натъкнах на този проблем и за това се спрях на 2.0 VVTi.
1.8 моторът имат някакъв проблем с разхода на маслото и за това са изтелили голяма част от произведената партида за увеличаване на картера с 0.5 л.
С 2.0 мотора мисля, че няма този проблем или поне при мен.

До колкото съм запознат и още при избирането се натъкнах на този проблем и за това се спрях на 2.0 VVTi.
1.8 моторът имат някакъв проблем с разхода на маслото и за това са изтелили голяма част от произведената партида за увеличаване на картера с 0.5 л.
С 2.0 мотора мисля, че няма този проблем или поне при мен.