Вдигнат автомобил от Паяк
Вдигнат автомобил от Паяк
Здравейте колеги! Днес в Пловдив ми се случи неприятна случка. Спрях за малко на едно от деветте запазени паркоместа на Първа инвестиционна банка и паяк ми вдигна колата. Отивам аз до наказателния паркинг, полицая хвърля един бърз поглед на талона на автомобила, шофьорската книжка и синия талон. Записва ми трите имена и ЕГН-то от личната карта, плащам 42.40лв, подписвам се, че се взимам колата и толкова. Обикновено съм чувал от някои приятели, че съставят фиш или акт, но аз не съм се подписвал на никакви такива документи, освен на един лист с много имена и много подписи, от хора взели автомобилите си. В този смисъл аз глобен ли съм по някакъв начин за неправилното си паркиране на такова паркомясто, освен с принудителното ми преместване?
Re: Вдигнат автомобил от Паяк
Глобата ти не е за неправилно паркиране, платил си за принудителното преместване на колата ти. Мястото на коено си спрял е за това, но банката си е платила абонамент за определен брои паркоместа и общината е задължена да ги осигурява свободни за ползване от банката. Така че бъди спокоен нямаш акт по зак. за движението по пътищата.
Успех и да не ти се налага друг път да плащаш такива глоби.
Успех и да не ти се налага друг път да плащаш такива глоби.