Здравейте.
Отскоро съм собственик на Тойота Ярис Версо (2002г.) и още навлизам в нещата:)
Тъй като явно съм голяма блейка, едва днес разбрах,че колата няма cd. Има само радио, долу има чейнджър за касети (Боже...). Това ме втрещи много, дори не ми е минало през ума, че е възможно да няма плейър... Въпросът ми е може ли да се монтира допълнително, ако може - къде се ходи за такова нещо, колко ще струва (ориентировъчно)? Каквото ми кажете по въпроса, ще ми е от полза.
Благодаря предварително!
CD player - може ли да се сложи допълнително...?
- zi_zi_top
- Автомобил: CorollaCcross MyT 2023
- Благодарил/а: 2 пъти
- Получена благодарност: 33 пъти
Re: CD player - може ли да се сложи допълнително...?
По-добре си монтирай USB-интерфейс - Х карлинк или Гром аудио. Така няма да се занимаваш с дискове, а направо от флашка ще си слушаш музика безкрай.... 

Известната мъдрост учи да се избягва даването храна на троловете и да се устоява на изкушението да им се отговаря.
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
Войнстващата простащина е последната защитна линия на всяко неаргументирано становище, но тя не го прави по-аргументирано!
- diesel_power
- Получена благодарност: 1 път
Re: CD player - може ли да се сложи допълнително...?
..На мястото на дупката под оригиналния касетофон пасва точно
едно нормално цд .И без това на оригиналното радио може всеки момент да му умре тунера.
За предпочитане е Сони пред Пионер и жвц
едно нормално цд .И без това на оригиналното радио може всеки момент да му умре тунера.
За предпочитане е Сони пред Пионер и жвц