проблем с климатроник на тойота корола версо

pantata77

проблем с климатроник на тойота корола версо

Мнение от pantata77 » 27 Сеп 2013 13:13

Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на въпросния автомобил- ТОЙОТА КОРОЛА ВЕРСО 2.2D4D.Имам проблем с настройката на температурата на пасажера .Климатроника е двузонов, но като натискам да настройвам температурата на шофьора нищо не реагира, нито нагоре нито надолу. От другата страна си работи настройката. Има ли някаква тънкост или ми е прецакано управлението, дано да са само копчетата. Всеки съвет ще ми е полезен

kalkam
Получена  благодарност: 1 път

Re: проблем с климатроник на тойота корола версо

Мнение от kalkam » 27 Сеп 2013 15:56

От долу в дясно има един бутон "DUAL" или нещо подобно беше, та като го натисна и мога с двете за температурата да ги настройвам независимо от ляво и дясно, а като го изключа с бутона за температурата от към мен коригирам едновременно и ляво и дясно. При теб не знам. Дали не се е откачило кабелче? Пробвай с десния бутон за температура и при изключен "дуал" едновременно да регулираш.
Corolla Verso 2,2 D4D 2008г.

pantata77

Re: проблем с климатроник на тойота корола версо

Мнение от pantata77 » 27 Сеп 2013 18:17

kalkam написа:От долу в дясно има един бутон "DUAL" или нещо подобно беше, та като го натисна и мога с двете за температурата да ги настройвам независимо от ляво и дясно, а като го изключа с бутона за температурата от към мен коригирам едновременно и ляво и дясно. При теб не знам. Дали не се е откачило кабелче? Пробвай с десния бутон за температура и при изключен "дуал" едновременно да регулираш.
Благодаря ти ще пробвам

Публикувай отговор