Поздрави на всички собственици на Тойота.Имам честа от една седмица и аз да съм такъв.Toyota Corolla verso 1.6VVT-I
Без да досаждам ако мога да попитам нещо.Свалих акумулатора и се изгубиха няколко настройки по колата.Не ми работят ел.стъклата от шофьорската врата,радиото е ясно а борд компютъра не знам изобщо как се настройва .Ще съм благодарен ако някой помогне.
настройки Toyota Corolla verso 1.6VVT-I
Re: настройки Toyota Corolla verso 1.6VVT-I
Ако само твоето стъкло работи, трябва да обучиш всяко стъкло от вратата си и после ще може да го управляваш. Обучават се като първо го свалиш докрай и после го вдигнеш докрай, като в крайните позиции го задържаш още 3-4 секунди.
http://www.fapremove.com
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Програмиране на TPMS сензори.
Качествен чип тунинг. Премахване на FAP / DPF OFF, Adblue / SCR OFF, EGR / AGR OFF, Flaps OFF., O2 / Lambda OFF, DTC OFF и др.
! 5 години гаранция на софтуерните услуги !
Re: настройки Toyota Corolla verso 1.6VVT-I
много благодаря приятел !steich написа:Ако само твоето стъкло работи, трябва да обучиш всяко стъкло от вратата си и после ще може да го управляваш. Обучават се като първо го свалиш докрай и после го вдигнеш докрай, като в крайните позиции го задържаш още 3-4 секунди.