Авенсис 2002г д4д 110к. проблем
Авенсис 2002г д4д 110к. проблем
Здравейте, яви ми се следния проблем. Колата си работи нормално, не свети лампа по-таблото и както всичко си е нормално и гасне. Установих, че в момента, когато се включват двете перки на радиатора за охлаждане, колата моментално гасне, когато работят перките за охлаждане не пали, спират перките и колата няма проблем. Търсих със търсачката подобна тема но като моя проблем не намерих. Отговора да отида в сервиза на Тойота го знам. Моля, ако някой е запознат с моя проблем да сподели. Благодаря ви предварително.
Re: Авенсис 2002г д4д 110к. проблем
Сега вече започна да гасне и при включване на фаровете.Niko_38 написа:Здравейте, яви ми се следния проблем. Колата си работи нормално, не свети лампа по-таблото и както всичко си е нормално и гасне. Установих, че в момента, когато се включват двете перки на радиатора за охлаждане, колата моментално гасне, когато работят перките за охлаждане не пали, спират перките и колата няма проблем. Търсих със търсачката подобна тема но като моя проблем не намерих. Отговора да отида в сервиза на Тойота го знам. Моля, ако някой е запознат с моя проблем да сподели. Благодаря ви предварително.
- slowtraveler
- Автомобил: Nissan Qashqai 2008/2.0/AWD
- Благодарил/а: 335 пъти
- Получена благодарност: 366 пъти
А фаровете ти светят ли само на акумулатор?
Да не би да имаш лоша връзка някъде и включването на всеки консуматор да смъква напрежението дотолкова, че да умира електрониката на двигателя?
Ако е така - мястото ще грее много силно и можеш да направиш беля/пожар...
Да не би да имаш лоша връзка някъде и включването на всеки консуматор да смъква напрежението дотолкова, че да умира електрониката на двигателя?
Toyota Avensis 1.6 VVT-I / 2002г --> Mazda6 /2008 --> JGC 3.0/2014 --> ???
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Chevrolet Kalos 1.4/16V/2004-> Nissan Qashqai 2.0 4x4 2008
Да светят само на акумулатор няма проблем със връзки-поне за сега.slowtraveler написа:А фаровете ти светят ли само на акумулатор?
Проблема е решен. Масата на автомобила, смених болта, който е над фара и сега няма проблеми.Niko_38 написа:Сега вече започна да гасне и при включване на фаровете.Niko_38 написа:Здравейте, яви ми се следния проблем. Колата си работи нормално, не свети лампа по-таблото и както всичко си е нормално и гасне. Установих, че в момента, когато се включват двете перки на радиатора за охлаждане, колата моментално гасне, когато работят перките за охлаждане не пали, спират перките и колата няма проблем. Търсих със търсачката подобна тема но като моя проблем не намерих. Отговора да отида в сервиза на Тойота го знам. Моля, ако някой е запознат с моя проблем да сподели. Благодаря ви предварително.